Τα κακά παιδιά

Δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να φύγουμε από την ΕΕ. Εάν φύγει η Ελλάδα μπορεί να ξεκινήσει ένα ντόμινο αποχωρήσεων που θα προκαλέσει τη διάλυση της ΕΕ. Εάν διαλυθεί η ΕΕ τότε το σχέδιο της Παγκόσμιας Ένωσης δεν θα πραγματοποιηθεί. Δεν θα αφήσουν ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο.
Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο είναι για το ποιοι θα είναι οι κερδισμένοι και ποιοι θα είναι οι χαμένοι κατά τη δημιουργία της Παγκόσμιας Ένωσης. Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι Νότιοι με πρώτη την Ελλάδα. Οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι Βόρειοι με πρώτη τη Γερμανία. Τέτοια ένωση δεν τη θέλουμε, δεν μας συμφέρει. Δεν θέλουμε μια ένωση που οι μισοί Έλληνες θα είναι κατεστραμμένοι. Πρέπει να θέσουμε τους όρους μας. Η μια ένωση που και εμείς θα ζήσουμε η καμμία ένωση.
Θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν ενωμένη την ΕΕ. Και η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε εντολές εκτελούν. Η εντολή που έχουν πάρει είναι να κρατήσουν πάσει θυσία ενωμένη την ΕΕ. Εάν δεν τα καταφέρουν, θα τους αλλάξουν πριν γίνει η διάσπαση. Όλα αυτά που λένε και κάνουν είναι διαπραγματευτικά τεχνάσματα. Λίγο ζόρισμα θέλουν. Θα προτιμήσουν να δουλεύουν οι Γερμαναράδες και οι φίλοι τους σαν τα σκυλιά για να μας πληρώνουν να είμαστε αραχτοί στις παραλίες, παρά να «σπάσει» η ΕΕ.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε αντιευρωπαϊκά κόμματα. Αυτή τη στιγμή τα αντιευρωπαϊκά κόμματα εντός Βουλής είναι η ΧΑ και το ΚΚΕ. Και μόνο που θα δούν οι Ευρωπαίοι να ανεβαίνουν τα ποσοστά των κομμάτων αυτών θα πάθουν μεγάλη ταραχή και θα προβούν σε άτακτη υποχώρηση.
Μέχρι στιγμής στέλνουμε για διαπραγμάτευση τα «καλά παιδιά». Τα «καλά παιδιά» είναι ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Στουρνάρας, ο Χαρδούβελης κλπ. Πάνε με όρεξη να διαπραγματευτούν, τους ρίχνουν μια σφαλιάρα, βάζουν την ουρά μέσα στα σκέλια και επιστρέφουν άπραγοι. Ήρθε η ώρα να στείλουμε τα «κακά παιδιά». Τα «κακά παιδιά» δεν είναι οι Συριζαίοι. Και αυτοί «καλά παιδιά» είναι, μόνο λίγο ζωηρούτσικα. Τα «κακά παιδιά» είναι  το ΚΚΕ και η ΧΑ, ο Κουτσούμπας και ο Μιχαλολιάκος. 

Β.Χ.
Υποαπασχολούμενος