Δεν θα σας δίνουμε


Παπαμιμικούλη δεν είσαι καλό παιδάκι! Παίζεις μόνο με τους φίλους σου στη Συγγρού και εμάς δεν μας αφήνεις να έρθουμε να παίξουμε. Τρώτε μπομπάκια, πίτσες και γλυκά και πίνετε πορτοκαλάδες και κόκα κόλες και εμάς δεν μας δίνετε. Καθόμαστε απέξω από τη Συγγρού και σας βλέπουμε να τρώτε και να πίνετε και εμείς δεν έχουμε ούτεψωμάκι να φάμε.
Εμείς το είπαμε στο μπαμπά σου και αυτός δεν σε μάλωσε αλλά σου είπε: «Μπράβο Παπαμιμικούλη. Πολύ καλά κάνεις και τρως και πίνεις με τους φίλους σου και δεν δίνεις στα άλλα παιδάκια. Εμείς αυτό πιστεύουμε. Λέγεται ΝΔισμός. Λίγα παιδάκια να έχουν να φάνε παραπάνω από ότι χρειάζονται και τα περισσότερα να πεθαίνουν στη πείνα». Εμένα όμως Παπαμιμικούλη δεν μου το είχατε εξηγήσει έτσι όταν σας βοηθούσα στην ΟΝΝΕΔ.
Εάν φύγει ο μπαμπάς σου από τη Συγγρού Παπαμιμικούλη θα σε πάρει και εσένα. Εμείς εάν έρθουμε στη θέση σου θα αφήνουμε και τα άλλα παιδάκια να έρθουν να παίξουν στη Συγγρού και θα τους δίνουμε απο τα φαγητό μας. Εσένα όμως Παπαμιμικούλη και τους φίλους σου δεν θα σας αφήνουμε να έρθετε μέσα να παίξετε και να φάτε. Να κάθεστε απέξω και να μας βλέπετε να παίζουμε, να τρώμε και να πίνουμε και εσείς να μην έχετε ούτε ψωμάκι να φάτε. Δεν θα το κάνουμε από κακία. Για το καλό σας θα το κάνουμε. Για να καταλάβετε τι είναι ΝΔισμός.

Δ.Μ.
Πρώην Νεολαίος ΝΔ
Αιώνια άνεργος