Άκου Πάνο

Σε ψηφίζω πολλά χρόνια από τότε που ήσουνα στη ΝΔ. Αυτό που  πας να κάνεις τώρα είναι τραγικό λάθος.  Πρώτος ξεκίνησες τον αντιμνημονιακό αγώνα στη κεντροδεξιά. Έδωσες αγώνες για τα CDS και άλλα ζητήματα που τώρα δικαιώνονται. Θέλεις να τα καταστρέψεις όλα δίνοντας την εξουσία στο Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ; Σε είχα για πιό ξύπνιο. Το 5% μπροστά στο 30% είναι ένα τίποτα, «μια τρίχα από τα...». Θα πρέπει να υποχωρήσεις σχεδόν σε όλα. 
   Πάνο πως τα έμπλεξες έτσι ;  Πολύ πιο εύκολα θα συνεργαζόσουν με τη ΧΑ παρά με το ΣΥΡΙΖΑ ! Απο το Βασιλιά και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς στη Ρόζα Λούξεμπουργκ είναι πολύ μακρύς ο δρόμος.  Για να αποφύγω κάποια μήνυση από το κ. Καπερνάρο, τον οποίο εκτιμώ, δηλώνω ότι προσωπικά  δεν σε έχω δεί να χαιρετάς ναζιστικά αλλά έτσι μου έχουν πεί κάποιοι συμμαθητές σου από τη Λεόντειο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα για αυτό και σε ψηφίζω τόσα χρόνια. Δεν έχει σημασία τι έκανες 16 χρονών, ήσουνα πολύ μικρός για να καταλαβαίνεις. Είχα και εγώ φίλους που χαιρετούσαν ναζιστικά, περισσότερο για πλάκα. Ο Αλέξης όμως και τα «συντρόφια» του ΣΥΡΙΖΑ αμφιβάλλω εάν δεν έχουν πρόβλημα.
Πάνο μη ταλαιπωρείς το Τέρενς, το γιατρό, τη δικαστίνα και τους άλλους κεντροδεξιούς βουλευτές. Που τους «τραβολογάς» συντηρητικούς ανθρώπους; Θα τους «τελειώσεις» πολιτικά, το ξέρεις ! Οι κεντροαριστεροί αντίθετα δεν θα πάθουν τίποτα !  Άσε το Νότη, τη Ραχήλ, το Γιάννη και τους άλλους να πάνε «σπίτι» τους, δηλαδή στο φυσικό τους χώρο που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πήγαινε μαζί με τους κεντροδεξιούς βουλευτές στην κεντροδεξιά αντιμνημονιακή συμμαχία που αργά η γρήγορα θα δημιουργηθεί. Μπορεί να μην καταφέρεις να γίνεις αρχηγός της συμμαχίας. Θα είσαι όμως πολύ σημαντικός. Εκεί υπάρχει ανάγκη, δεν το καταλαβαίνεις ; Οι κεντροαριστεροί αντιμνημονιακοί έχουν «παρκάρει» στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι κεντροδεξιοί αντιμνημονιακοί ψάχνουν που να πάνε. Σε σένα δεν θα έρθουν εάν το όραμα που τους δίνεις είναι να γίνουν το «δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ.  
Η κεντροδεξιά αντιμνημονιακή συμμαχία μπορεί να φτάσει το 30%. Θα πάρει ψηφοφόρους από παντού ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα μειώσει την εκλογική του δύναμη.  Τότε μπορείτε να συζητήσετε για συμμαχία με το ΣΥΡΙΖΑ και με οποιοδήποτε άλλο κόμμα αλλά από θέση ισχύος, επιβάλλοντας τους δικούς σας όρους.

Ελπίζω να αποδείξεις ότι είσαι «ξύπνιος» όπως νόμιζα. Αλλιώς, εγώ προσωπικά δεν σε ξαναψηφίζω ποτέ. 


Βασίλης
οικιστής