Ξυπνήστε Έλληνες !

 Ξυπνήστε γιατί θα σας πάρουν ακόμη και τα σώβρακα! Ούτε αυτά δεν θα σας αφήσουν! Ψάξτε λίγο περισσότερο τα πράγματα και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα!
Μια τακτική που χρησιμοποιούν κακόβουλες επιχειρήσεις για να επιτύχουν κάθετη επέκταση των δραστηριοτήτων τους είναι η εξής. Σταδιακά ανεβάζουν τις παραγγελίες των προμηθευτών τους. Οι προμηθευτές δανείζονται, συχνά από τη κακόβουλη επιχείρηση, για να κάνουν τις απαραίτητες επενδύσεις και να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες παραγγελίες. Κάποια στιγμή η κακόβουλη επιχείρηση αρχίζει να ρίχνει τις παραγγελίες. Τους προμηθευτές τους πνίγουν τα χρέη και αναγκάζονται να πουλήσουν στην κακόβουλη επιχείρηση έναντι εξευτελιστικής τιμής. Κάντε την αντιστοιχία με ότι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.
Διεθνείς κερδοσκόποι κάνουν συντονισμένες επιθέσεις σε αγορές μικρών χωρών όπως η Ελλάδα για να αρπάξουν τις περιουσίες των κατοίκων. Στη προσπάθεια τους αυτή υποβοηθούνται με το αζημίωτο απο εγχώριους συνεργάτες γιατί χωρίς αυτούς είναι δύσκολο να καταφέρουν. Η τακτική είναι απλή. Αρχίζουν να αγοράζουν και έτσι ανεβάζουν τους δείκτες. Οι αδαείς ιθαγενείς βλέποντας τους  δείκτες να ανεβαίνουν σπεύδουν να τοποθετήσουν τα χρήματα τους. Όσο σπεύδουν τόσο ανεβαίνουν οι δείκτες. Όταν υπάρξει σταμάτημα της ανόδου σπρώχνουν πάλι προς τα πάνω τα ξένα κεφάλαια. Τη κατάλληλη στιγμή αποσύρονται συντονισμένα αποκομίζοντας τεράστια κέρδη και αφήνοντας το Χρηματιστήριο της χώρας καταβαραθρωμένο  και τους κατοίκους οικονομικά απογυμνωμένους.
Μια τέτοια τακτική δεν είναι εφικτή σε μια μεγάλη χώρα διότι χρειάζονται ασύλληπτα κεφάλαια για να επιτευχθούν μεταβολές στους δείκτες. Όποιος θεωρεί τυχαία όσα έγιναν στο Χρηματιστήριο το 2000 είναι επιεικώς ηλίθιος. Βέβαια δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ποιοι ακριβώς και σε συνεργασία με ποιους άρπαξαν τις περιουσίες των Ελλήνων. Τους άνοιξε όμως η όρεξη η άνοιξε η όρεξη άλλων. Κατάλαβαν ότι η Ελλάδα είναι «ξέφραγο αμπέλι» και όποιος θέλει έρχεται «βουτάει» ότι θέλει και μετά φεύγει ανενόχλητα. Τώρα θέλουν να πάρουν ότι απόμεινε. Παίζουν πολλά σενάρια για το τι επιχειρείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και από ποιους. Το σίγουρο είναι ότι κάτι επιχειρείται και δεν είναι για το συμφέρον των Ελλήνων.
Είναι όλα μπροστά στα μάτια σας, απλά χρειάζεται μια πιο διερευνητική ματιά. Ψάξτε για συνδέσεις, συμπτώσεις, κοινά σημεία, εξηγήσεις. Ποιοι επιχειρηματίες, πολιτικοί, επιστήμονες έχουν μια ανεξήγητη εξέλιξη σαν να τους σπρώχνει μια αόρατη δύναμη; Πως συνδέονται μεταξύ τους διάφορα πρόσωπα και γεγονότα; Πχ τι κοινό έχουν Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος, κλπ ; Η ποιος ήταν υπουργός Οικονομικών όταν εκλάπησαν δισεκατομμύρια από τις τσέπες των Ελλήνων στο Χρηματιστήριο και ποιος είναι υπουργός σήμερα που θα κλαπεί ότι περιουσία απέμεινε; Τι θέσεις εκφράζουν τα διάφορα ΜΜΕ; Ποιούς πολιτικούς στηρίζουν;  Πως συνδέονται αυτοί οι πολιτικοί;  Τι απόψεις έχουν; Ποιοι παίρνουν τα περισσότερα δημόσια έργα;  κλπ  Μετά από λίγο όλα θα αρχίσουν να φαίνονται πιο καθαρά.
Τέλος θεωρώ ότι πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Ένας κατά συρροή δολοφόνος πόσους να έχει σκοτώσει;  Ένας προδότης πολιτικός μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκτονία χιλιάδες και να καταστρέψει ολοκληρωτικά και οριστικά εκατομμύρια!

Σημείωση: Για την αποφυγή μηνύσεων ξεκαθαρίζω ότι παραθέτω την προσωπική μου αντίληψη για την οποία δεν έχω απόλυτη βεβαιότητα. Εκφράζω κάποιες υπόνοιες και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ότι  κατηγορώ συγκεκριμένα πρόσωπα διότι στερούμαι αποδείξεων.

Σ.Π.
Άνεργος