Φόρος παράνομης μετανάστευσης

Ισχυριζόμαστε ότι έχουμε επεξεργαστεί πολλά θέματα και έχουμε βρει προτάσεις και λύσεις. Δεν δημοσιοποιούμε το σύνολο των προτάσεων μας για να μην τις αντιγράψει η Νέα Δημοκρατία και τα άλλα κόμματα. Θα το κάνουμε μόνο όταν συμμετέχουμε σε εθνικές εκλογές. Έχουμε ήδη αναφέρει ότι ένα από τα βασικά μέτρα παράνομης μετανάστευσης θα είναι ο φόρος παράνομης μετανάστευσης. Τη λέξη παράνομη μπορεί κανείς να την υποκαταστήσει με λαθραία η παράτυπη.
Οι πρόσφυγες θα έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Οι υπόλοιποι έρχονται για οικονομικούς λόγους. Επομένως θα τους δυσκολέψουμε οικονομικά. Όταν εισέρχεται ο μετανάστης στη χώρα θα καταγράφεται η ημερομηνία και θα αποκτά ειδικό αριθμό Φορολογικού Μητρώου. Χρόνος εισόδου θα θεωρείται η πρώτη επαφή με τις Αρχές, οικειοθελώς η μη. Το πιθανότερο είναι να γίνεται οικειοθελώς ώστε να αρχίσει να «μετράει» ο χρόνος.
Την ημερομηνία αυτή θα ξεκινάει ο φόρος παράνομης μετανάστευσης που θα καταγράφεται στο φορολογικό μητρώο. Ο φόρος αυτός θα είναι συμπληρωματικός των άλλων φόρων. Ενδεχομένως να μην πληρώνεται όλος ο φόρος. Θα υπάρχει όμως καταγεγραμμένος και εάν δεν εξοφληθεί δεν θα μπορεί να στείλει χρήματα στο εξωτερικό, να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό πέραν από ένα χαμηλό όριο και να αποκτήσει περιουσία στην Ελλάδα. Εάν πιαστεί να προσπαθεί να βγάλει παράνομα χρήματα από τη χώρα, θα κατάσχονται.  
Για ένα διάστημα 1-2 χρόνων θα απαγορεύεται να εργαστεί. Εάν μέσα σε αυτό το διάστημα διαπιστωθεί ότι εργάζεται θα έχει ποινή (πέναλτυ) χρηματική και χρονική, αυτόματα χωρίς μεσολάβηση δικαστηρίου. Κάθε φορά που γίνεται η διαπίστωση θα είναι ξεχωριστή ποινή. Χρονική ποινή σημαίνει ότι η ημερομηνία απόκτησης άδειας εργασίας θα μεταφέρεται. 
Μετά από 1-2 χρόνια θα αποκτά άδεια εργασίας και θα μπορεί να εργάζεται νόμιμα. Τότε θα αυξάνεται και ο φόρος παράνομης μετανάστευσης αφού έχει πλέον δυνατότητα εργασίας. Το αρχικό διάστημα θα πρέπει να παρουσιάζεται στις Αρχές. Αλλιώς πολλοί μετανάστες, ειδικά από κοντινές χώρες, θα ερχόντουσαν για την αρχική καταγραφή και θα επέστρεφαν μετά από 1-2 χρόνια για να εργαστούν. 
Μετά από 10-20 χρόνια με άδεια εργασίας θα μπορεί να αποκτά την ελληνική υπηκοότητα και θα σταματά ο φόρος παράνομης μετανάστευσης, εφόσον δεν υπάρχει ανεξόφλητο υπόλοιπο. Όσο υπάρχει ανεξόφλητο υπόλοιπο δεν θα μπορεί να πάρει την υπηκοότητα και ο φόρος θα συνεχίζεται. Θα προσδιορίσουμε τα ποσά μετά από μελέτη. Πρέπει να είναι τέτοια ώστε να είναι αποτρεπτικά στη παράνομη μετανάστευση αλλά παράλληλα να είναι ρεαλιστικά για να μπορούν να πληρωθούν και να μην είναι εξοντωτικά. Όποιος έρχεται στην Ελλάδα χωρίς πρόσκληση θα το πληρώνει πολύ ακριβά, στη κυριολεξία.
Αυτό το μέτρο δεν θα είναι το μοναδικό αλλά από τα βασικότερο. Μπορεί να γίνει κατηγοριοποίηση ανάλογα με τις χώρες προέλευσης. Δηλαδή εάν κάποιος προέρχεται από χώρες με σκληρές δικτατορίες να υπάρχει πιο ελαστική αντιμετώπιση. Επίσης θα δίνεται ένας αριθμός νόμιμων αδειών μετανάστευσης ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες. Αυτό είναι το γενικό περίγραμμα που συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε.
Θα κάνουμε μάλιστα πρόταση να υιοθετηθεί συνολικά από την ΕΕ αυτή η προσέγγιση. Ποιος είναι Επίτροπος Μετανάστευσης της ΕΕ; Ο Αβραμόπουλος. Τι είναι ο Αβραμόπουλος; Ο Αβραμόπουλος είναι Νέα Δημοκρατία. Υπάρχει ποτέ περίπτωση κάποιος από τη Νέα Δημοκρατία να βρει λύση σε κάποιο πρόβλημα; Είναι μόνο λόγια και όλο λόγια, από ουσία και έργα τίποτα. Δεν είναι μόνο ο Αβραμόπουλος αλλά όλοι τους. Ο Αβραμόπουλος είναι απλά ένα τυπικό δείγμα Νεοδημοκράτη. Η Νέα Δημοκρατία είναι άκρως επικίνδυνη για τη χώρα και χρειάζεται να αντικατασταθεί επειγόντως από ένα νέο κέντρο + δεξιό σχήμα.