Ιερός σκοπός η διάλυση της Νέας Δημοκρατίας

Τα νέα γραφεία της ΝΔ - εικόνα από το μέλλον
Προς τους Νεοδημοκράτες,

ΜΑΖΙ με το ΠΑΣΟΚ λεηλατήσατε και καταστρέψατε τη χώρα. Εξαθλιώσατε τους πολίτες και τους φθάσατε σε σημεία βαριάς κατάθλιψης και ακόμη αυτοκτονίας. Κάνατε τον Ελληνισμό διεθνή περίγελο και αμαυρώσατε την ένδοξη ιστορία. Εξαπατούσατε συστηματικά τους κέντρο + δεξιούς ψηφοφόρους και υφαρπάζατε τη ψήφο τους χωρίς να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα τους. Και όλα αυτά για να πάρετε τις καρέκλες και να γεμίσετε τις τσέπες σας λεφτά. Η λίστα δεν έχει τέλος. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας για περισσότερα. Σας έχουμε ειδικό αφιέρωμα τόσο στην σελίδα ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, όσο και στη ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ.

Οι περισσότεροι που συμμετέχουν στη Νέα Αρχή προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, λιγότεροι από το παλιό κεντρώο ΠΑΣΟΚ και ακόμη λιγότεροι από άλλα κόμματα. Πολλοί είχαμε ενεργή δράση στο κόμμα και βοηθήσαμε με οικονομική στήριξη και εθελοντική εργασία. Τις αδυναμίες τις ξέραμε πολύ καλά: ευνοιοκρατία, οικογενειοκρατία, αναξιοκρατία, διαφθορά, κάκιστη οργάνωση κλπ. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν το μέγεθος της καταστροφής που προκαλέσατε στη χώρα ΜΑΖΙ με το ΠΑΣΟΚ. Τώρα εάν φταίει περισσότερο το ΠΑΣΟΚ η η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σημασία. Θεωρούμε ότι έχει μεγαλύτερη ευθύνη το ΠΑΣΟΚ αλλά και εσείς έχετε πολύ μεγάλη ευθύνη.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας αλλά η ΝΔ είναι. Έχετε δημιουργήσει το τρίο της (πολιτικής) ανωμαλίας μαζί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ 1) και το Ποτάμι (ΠΑΣΟΚ 2). Τα δύο τμήματα του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να έρθουν στην εξουσία μέσω της Νέας Δημοκρατίας. Έχουμε ιερό καθήκον απέναντι στη Πατρίδα και τους Έλληνες να σας εμποδίσουμε. Εμείς που επανειλλημένα σας βοηθήσαμε να έρθετε στην εξουσία, τώρα προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να σας εξαφανίσουμε.
Θέλουμε να σας διαλύσουμε για άλλο ένα λόγο. Είσαστε ένα τελείως αποτυχημένο κόμμα. Εάν δεν είναι αποτυχία η χρεοκοπία και η καταστροφή της χώρας, τότε τι είναι; Εκτός από αποτυχημένο κόμμα, εκφράζεται μια τελείως αποτυχημένη ιδεολογία. Εμείς εκφράζουμε τον Πέμπτο Δρόμο, την Τελική Ιδεολογία που θα επικρατήσει παγκόσμια σε μερικές δεκαετίες. Για να επικρατήσει παγκόσμια, πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από μια χώρα και αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα. Στη συνέχεια μέσω του EFINS (Europeans for Final Ideology and New Start) που ετοιμάζουμε, θα την διαδόσουμε σε όλη την Ευρώπη και από εκεί σε όλο το κόσμο.
Για να εξαφανίσουμε την αποτυχημένη ιδεολογία σας, πρέπει να εξαφανίσουμε το αποτυχημένο κόμμα σας. Ο ιερός σκοπός είναι διπλός. Είναι απέναντι στο γαλαζοπράσινο καταπιεστικό και εκμεταλλευτικό Καθεστώς και την αποτυχημένη ιδεολογία που εκφράζει το αποτυχημένο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Σαφέστατα είναι εχθρική η στάση μας απέναντι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Πιο εχθρική δεν γίνεται, βρισκόμαστε σε μετωπική σύγκρουση. Δεν είναι όμως εχθρική προς όλα τα πρόσωπα γιατί αυτά που είναι έντιμα και ικανά θα αξιοποιηθούν και θα αναδειχθούν. Προϋπόθεση είναι να έχουν έρθει με το μέρος μας πριν το τελευταίο στάδιο της ανατροπής του Καθεστώτος.
Η Πέμπτη Φάλαγγα μας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στα τρία καθεστωτικά κόμματα και ιδιαίτερα μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Αποτελείται από διάφορους πυρήνες. Βρείτε έναν πυρήνα και ενταχθείτε στην Πέμπτη Φάλαγγα. Αλλιώς φτιάξτε δικό σας πυρήνα και τη κατάλληλη στιγμή θα ενωθείτε με τους διάφορους άλλους πυρήνες. Μόνο έτσι θα έχετε κάποιο ρόλο στην επόμενη μέρα που δεν θα αργήσει να έρθει. Η Νέα Αρχή για την κέντρο + δεξιά θα είναι μια Νέα Αρχή και για τη χώρα.