Διάλυση ΝΔ και εξόντωση Νεοδημοκρατών

Κάποιοι αφελείς συναγωνιστές (στη ΝΑ) περιμένουν εναγωνίως μια κίνηση Καραμανλή για να τρέξουν να συνταχθούν και αυτοί. Μάταια περιμένουν για δύο λόγους. Πρώτον, η κίνηση Καραμανλή δεν θα γίνει ποτέ. Δεύτερον, εάν γίνει θα είναι μόνο για τη καταστροφή της χώρας. Ο Καραμανλής είχε την ευκαιρία να αναδειχθεί σε μεγάλο πολιτικό ηγέτη. Αντί αυτού αποδείχθηκε ξανά και ξανά κατώτερος των περιστάσεων. Μη ξεχνάμε ότι πέρα από όλα τα άλλα που έκανε, ο Καραμανλής ήταν αυτός που χρεοκόπησε τη χώρα.

Θεωρούν ότι είναι διαφορετικός από τους άλλους. Ποια είναι η διαφορά του Μητσοτάκη, του Καραμανλή, του Σαμαρά; Καμία απολύτως! Όλα τα (πολιτικά) γουρούνια την ίδια μούρη έχουν. Σε ιδεολογικό επίπεδο έχουν κάποιες απειροελάχιστες μικροδιαφορές. Η βασική τους διαφορά είναι ότι συναγωνίζονται για την ηγεσία της ΝΔ. Η διαφορά τους πάνω από όλα είναι για το ποιος θα πάρει τη καρέκλα. Είναι ίδιοι όπως είναι ίδιοι με τους δεκάδες Παπασταύρου που βρίσκονται μέσα στη ΝΔ.
Είναι άλλοι συναγωνιστές (στη ΝΑ) που προτείνουν τη σύμπλευση με τη ΝΔ, ως τάση. Να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή! ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ με αυτή τη Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ θα γίνει ΠΟΤΕ! Εάν η ΝΔ περάσει από ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ, θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε. Η ΝΔ δεν θα περάσει ποτέ αυτοκάθαρση και επομένως δεν θα γίνει ποτέ σύμπλευση. Δεν εκφράζω μόνο τον εαυτό μου αλλά πιστεύω και την πλειοψηφία των συναγωνιστών. Σε όσους από τους συναγωνιστές δεν αρέσει αυτό, ξέρουν καλά που είναι τα γραφεία της ΝΔ.
Θα τους έχουμε απέναντι μας στο πόλεμο ενάντια στη ΝΔ που ουσιαστικά τώρα ξεκινάει. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε και στο προηγούμενο άρθρο, η Σωτηρία της Πατρίδας και η Επιβίωση του Λαού είναι πάνω από τη Ψευτοδημοκρατία τους, το Ψευτοσύνταγμα τους και τους Ψευτονόμους τους.
Για την Σωτηρία της Πατρίδας και την Επιβίωση του Ελληνικού Λαού πρέπει να γίνει με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Είναι απαραίτητη η εξαφάνιση του ανθελληνικού και αντιλαϊκού κόμματος της ΝΔ και η εξόντωση όλων των Νεοδημοκρατών. Καθένας μπορεί να δώσει τον ορισμό που του αρέσει στις λέξεις εξαφάνιση και εξόντωση. Εξαφάνιση μπορεί να σημαίνει πολύ χαμηλά ποσοστά η διάλυση. Εξόντωση μπορεί να είναι επαγγελματική, οικονομική, κοινωνική, ηθική, ψυχολογική ακόμη και φυσική.
Η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ κατακλέβουν και καταπιέζουν τον Ελληνικό λαό για περισσότερα από 40 χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ έχει πέσει σε πολύ χαμηλά ποσοστά. Τώρα γίνεται μια προσπάθεια συγκόλλησης των κομματιών του (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) με το νέα κομμάτια (ΔΗΜΑΡ, Ένωση Κεντρώων). Το μεγάλο τους όραμα είναι να αποτελέσουν την ουρά της ΝΔ και να συνταχθούν υπό τον Άδωνι Γεωργιάδη. Θεωρώ ότι τα ποσοστά της συγκόλλησης θα είναι πολύ χαμηλότερα του αθροίσματος των μερών.
Ο λαός πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να απαλλαγεί οριστικά από τη συμμορία που μαζί με το ΠΑΣΟΚ τον κατάκλεβε, τον καταπίεζε και τον οδήγησε στη καταστροφή και την απόλυτη εξαθλίωση. Η Σωτηρία της Πατρίδας και η Επιβίωση του Ελληνικού Λαού περνάει μέσα από τη διάλυση της ανθελληνικού και αντιλαϊκού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και την εξόντωση των ηγετών, των στελεχών, των μελών και των υποστηρικτών του.

Η. Σ.