1 εκατομμύριο βλήματα

           
Ειλικρινά, συμπάσχω με τους Γάλλους. Συμπάσχω όμως και με τους Σύριους και ακόμη πιο πολύ με τους Έλληνες. Δεν μας ζήτησε κανείς να βάλουμε συριακή σημαία στο FB. Όλοι αυτοί που έσπευσαν να βάλουν τη γαλλική σημαία στο προφίλ τους, δεν έβαλαν ποτέ την ελληνική σημαία όταν οι Έλληνες αυτοκτονούσαν κατά εκατοντάδες. Όχι μόνο αυτό! Όποιος έβαζε στο προφίλ του την ελληνική σημαία, τον κατηγορούσαν για ακροδεξιό και φασίστα.

             Είδαμε πρόσφατα όλο το Γουέμπλεϋ να τραγουδάει τη Μασσαλιώτιδα (και καλά έκαναν).   Μην ξεχνάμε όμως ότι η Αγγλία είναι εκτός ευρωζώνης και έχει το δικό της νόμισμα. Κάτι που όχι να το συζητήσουν αλλά ούτε να το ακούσουν δεν θέλουν οι ευρωραγιάδες.           
             Ποιοι είναι αυτοί που έβαλαν τη Γαλλική σημαία; Οι περισσότεροι είναι Νεοδημοκράτες (και Ποταμίσιοι και Πασόκοι). Η ΝΔ πήρε στις τελευταίες εκλογές το 15% των ψήφων δηλαδή περίπου 1,5 εκατομμύριο. Ίσως το ποσοστό να είναι λίγο ψηλότερο, κοντά στο 20%, διότι οι εκλογικοί κατάλογοι δεν είναι καθαρισμένοι.
            Από αυτούς, το πολύ μισό εκατομμύριο τα έχουν τετρακόσια και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Το βάζω μπόλικο το νούμερο, είναι πολύ λιγότεροι. Ξέρουν ότι θα «φάνε» καλά εάν έρθει η ΝΔ. Συνδέονται άμεσα η έμμεσα με πολιτικούς και μεγαλοπαράγοντες της ΝΔ. Μένουν στην Εκάλη, το Ψυχικό και παρόμοιες περιοχές και ξέρουν ότι η ΝΔ εκπροσωπεί με το καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα τους.
            Το 1 εκατομμύριο πρόβατα που δεν ξέρουν τι ψηφίζουν με εξοργίζει. Κάνουν ότι τους λένε, πιθηκίζουν και επαναλαμβάνουν ότι ακούνε. Είναι πρόβατα, πίθηκοι και παπαγάλοι. Εάν οι πολιτικοί της ΝΔ τους έλεγαν ότι μας συμφέρει να παραδώσουμε τη χώρα στους Τούρκους (η στους Αλβανούς, τους Βούλγαρους κλπ), αυτό τα υποστήριζαν. Έχουν τη λογική του πολύ μα πολύ χαζού: «εγώ είμαι κεντροδεξιός, η ΝΔ είναι η μεγάλη δύναμη στη κεντροδεξιά, η ΝΔ υποστηρίζει αυτό άρα είναι το σωστό και αυτό υποστηρίζω και εγώ». Μπράβο πανίβλακα!
            Μπορεί να μην είναι τελείως ηλίθιοι σε όλα. Ίσως είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων η ελεύθεροι επαγγελματίες. Στα πολιτικά ζητήματα είναι όμως τελείως ζώα. Η ΝΔ χρεοκόπησε την Ελλάδα και πρόδωσε τον Ελληνικό λαό. Στη συνέχεια εξόντωσε τους περισσότερους Έλληνες. Ένα εκατομμύριο πολιτικά κωθώνια εξακολουθούν να την υποστηρίζουν.  Εγώ τι φταίω να καταστραφώ επειδή υπάρχει ένα 10% που είναι πολιτικά βλήματα;

Στέλιος