Αρχίζει η προεκλογική περίοδος


Αυτή τη προεκλογική περίοδο έλαβα πάνω από εκατό sms και αρκετά τηλεφωνήματα. Ήταν κυρίως από την ΝΔ επειδή παλαιότερα ήμουν μέλος. Απευθύνομαι περισσότερο στη ΝΔ αλλά και σε όλα τα κόμματα.
Το ξέρουμε το παραμύθι, το έχουμε μάθει. Μας θυμάστε ένα μήνα πριν τις εκλογές και μας ξεχνάτε την επόμενη μέρα. Μπορεί σε κάποιους παππούδες με Αλζχάϊμερ και κάποια βόδια ψηφοφόρους να πιάνουν αυτά τα κόλπα.  Ίσως να έχουν ένα μικρό αποτέλεσμα στους σταυρούς που θα βάλουν κάποιοι ψηφοφόροι εφόσον έχουν αποφασίσει ήδη για κάποιο κόμμα. Όποιος όμως κουβαλάει λίγο μυαλό δεν τσιμπάει πια. Δεν πείθετε κανένα στην επιλογή κόμματος με αυτά τα κόλπα, εκτός από τους χαζούς και όσους τα έχουν ψιλοχαμένα λόγω ηλικίας.

Η προεκλογική περίοδος πρέπει να ξεκινάει την επόμενη των εκλογών ανεξάρτητα πότε θα γίνουν οι επόμενες. Με το ρευστό πολιτικό σκηνικό οι επόμενες εκλογές μπορεί να γίνουν πολύ νωρίτερα από τα τέσσερα χρόνια.
Δίνω απειροελάχιστες πιθανότητες ότι το τρισάθλιο κόμμα της ΝΔ θα βελτιωθεί σημαντικά από το σοκ της συντριβής. Χρειάζονται τεράστιες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα: δομή , οργάνωση, ιδεολογία, αξίες, αρχές, προόσωπα. Αυτές απαιτούν αρκετό χρόνο. Εάν δεν τις κάνετε, όσα sms και να μου στείλετε προεκλογικά, θα με έχετε απέναντι σας.

Β.Π.
Εξοντωμένος επιχειρηματίας