κο Μιχαλολιάκο



Βοηθήστε μας! Είστε οι τελευταία μας ελπίδα. Μας έχουν στριμώξει πολύ άσχημα όπως σας έχουν στριμώξει και εσάς. Ό ένας φεύγει και ο άλλος έρχεται και η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει. Ο ΓΑΠ μας έβαλε στο λούκι, ο Σαμαράς μας πήρε τις καταθέσεις και τώρα φέρνουν το μικρό να μας πάρει και τα σπίτια. Ποια εθνική συνεννόηση επιδιώκουν; Αφού συνεννοημένοι ήταν πάντοτε. Το πολιτικό σύστημα εναντίον του λαού. Έχουν ανοίξει πόλεμο εναντίον του λαού και της ΧΑ.
            Εγώ θέλω να έρθει ο μικρός για να αποδειχθεί ότι και αυτός μπρούρδες και ψέματα λέει όπως έλεγαν ο Jeffrey και ο Anthony. Μετά θα έρθει η δικιά σας σειρά. Δεν πιστεύω ο ελληνικός λαός να είναι τόσο ηλίθιος και να φέρει πάλι τους Νεοδημοκράτες. Μην αφήσετε το μικρό να μας ταλαιπωρήσει πολύ.
            Δεν έχουμε δουλειές. Δεν υπάρχουν πουθενά δουλειές. Παρόλο που δεν έχουμε δουλειές μας έχουν εξοντώσει στη φορολογία επειδή είμαστε εργατικοί εμείς και οι γονείς μας και έχουμε  δυό διαμερισματάκια.  Ρε άθλιοι υπάνθρωποι που να τα βρούμε τα λεφτά; Προσπαθούμε να πουλήσουμε τα διαμερισματάκια και πιάνουν μόνο εξευτελιστικές τιμές. Ότι φτιάξαμε με κόπο μια ζωή εμείς και οι γονείς μας τα χάνουμε σε πέντε χρόνια μέσα. Θέλουν πολύ ξύλο!
Αυτοί είναι υπάνθρωποι και θέλουν ξύλο και όχι οι αδύναμοι μετανάστες. Σύμφωνοι, να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες από τη χώρα μας! Δεν τους καλέσαμε! Δεν χρειάζετε να τους χτυπάμε όμως. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν σας βοηθάνε καθόλου οι ακρότητες. Επηρεάζεστε από τις απόψεις του στενού πυρήνα σας. Το 7% που έχετε και το 15% που είχατε φτάσει δεν έχουν τόσο ακραίες απόψεις. Ας μιλήσουν οι άνθρωποι σας με το κόσμο που σας ψηφίζει και που θέλει να σας ψηφίσει για να δείτε τις απόψεις τους. Για να καταφέρετε να ανεβάσετε ποσοστά πρέπει να μαλακώσετε λίγο.
            Εμείς υποφέρουμε και όλοι οι πολιτικοί απολαμβάνουν μια πολύ άνετη ζωή. Εκτός από εσάς τους Χρυσαυγίτες που σας έχουν βάλει μέσα στη φυλακή.  Κάνουν πως διαφωνούν και ότι προσπαθούν να συμφωνήσουν. Αφού τα έχουν βρεί στα βασικά. Τα έχουν συμφωνήσει. Θα εξοντώσουν το λαό αλλά το πολιτικό σύστημα δηλαδή αυτοί οι φίλοι τους και οι αυλικοί τους δεν θα θιχτούν σε τίποτα. Μια παράσταση δίνουν κάθε μέρα. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι είναι καθάρματα! Δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτούς. Βοηθήστε μας να τους ξεφορτωθούμε! Ελπίζω να μην αποδειχθείτε ίδιος σαν αυτούς.

Μ.Γ.

Άνεργη