Καθάρισε το δρόμο για το ΣΥΡΙΖΑ


Φανταστείτε ένα σενάριο. Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με οριακή πλειοψηφία και απέναντι τους μια ισχυρή ΧΑ με ποσοστά να πλησιάζουν το 20%. Κόλαση ! Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν τον Τσίπρα να κυβερνήσει.
Φανταστείτε τώρα να έκανε κανένα αστείο ο Τσίπρας να προσπαθήσει να τους βάλει στη φυλακή! Αμέσως θα είχαν μαζευτεί στη Βουλή χιλιάδες κόσμος, Στρατός, Αστυνομία, τανκς...θα πετάγανε αεροπλάνα και ελικόπτερα από πάνω... Αντιλαμβάνεστε την εικόνα.
Μόνο ένας δεξιός Πρωθυπουργός μπορούσε να τους ακουμπήσει. Έπρεπε δε να έχει μεσολαβήσει ικανοποιητικό διάστημα από τη φυλάκιση τους μέχρι τη στιγμή που θα αναλάμβανε τη πρωθυπουργία ο Τσίπρας ούτως ώστε να έχει καταλαγιάσει κάπως το πράγμα.
Οι αφέντες της Ελλάδας που αποφασίζουν ποιός φεύγει και ποιός έρχεται, ήθελαν να έχει καθαρίσει ο δρόμος πριν φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Έτσι έδωσαν εντολή στο Σαμαρά ενάμισυ χρόνο νωρίτερα να τους βάλει φυλακή.
Αναρωτιέστε πως το ξέρω ότι έγινε έτσι. Δεν το ξέρω! Είναι ένα σενάριο πού άκουσα και δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο. Ήθελα να το μοιραστώ με του αναγνώστες.

Δ.Ψ.

Υποαπασχολούμενος