Για να μην έρθουν οι άλλοι

Ε όχι δεν τη ξαναπατάω πάλι! Τριάντα χρόνια με καταφέρνουν να ψηφίζω ΝΔ για να μην έρθουν οι άλλοι. Οι άλλοι ήταν οι κλεφτοκοτάδες και οι τεμπέληδες του ΠΑΣΟΚ. Τώρα είναι οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι μας καταφέρνουν να ψηψίζουμε ένα άθλιο κόμμα που γίνεται συνεχώς αθλιότερο. Το γιατί είναι άθλιο κόμμα έχει γραφτεί επανειλημένα σε αυτό το βήμα. Αναξιοκρατία, φαβοριτισμός, ανικανότητα, στενότητα αντιλήψεων, ανοργανωσιά είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά.
Δεν έχουν κανένα λόγο να γίνουν καλύτεροι. Αφού τα καταφέρνουν μια χαρά και κρατιούνται στην εξουσία με αυτό το δίλημμα. Η εμείς η τα χειρότερα. Έτσι όμως εμποδίζεται η ανάπτυξη υγιών δυνάμεων στη κεντροδεξιά. Με αυτό το δίλλημα εξαφανίστηκαν πολιτικές δυνάμεις που κατά την άποψη μου ήταν καλύτερες απο τη ΝΔ. Σε αυτές συμπεριλαμβάνω την ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου, την Πολιτική Άνοιξη του σημερινού Πρωθυπουργού και τους Ελεύθερους Πολίτες του σημερινού Αντιπροέδρου του κόμματος Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Φτάνει πιά ώς εδώ. Δεν ξαναψηφίζω ένα άθλιο κόμμα για να μην έρθουν τα χειρότερα. Θα επιλέξω κάποιο άλλο κόμμα της κεντροδεξιάς. Άς έρθει και ο Τσίπρας και ο Κουφοντίνας και ο Παλαιοκώστας. Μόνο εάν καταβαραθρωθεί η ΝΔ θα μπορέσουν να ευδοκιμήσουν υγιείς δυνάμεις στη κεντροδεξιά.

Δ.Ψ.

Άνεργος