Όπως οι Εβραίοι...

Το Ισραήλ περιβάλλεται γύρω-γύρω από εχθρούς. Θά εξαφανιζόταν από το χάρτη μέσα σε 24 ώρες εάν δεν είχε την υποστήριξη του Παγκόσμιου Εβραϊσμού που μεσολαβεί για να εξασφαλίσει τη στήριξη των χωρών της Δύσης.
Φημολογείται ότι υπάρχει ένα Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συμβούλιο που αποτελείται από δεκατρία μέλη. Συμμετέχουν οι επικεφαλείς Ραβίνοι των ηπείρων, κάποιοι Εβραίοι οικονομικοί μεγιστάνες, ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ. Η βάση του Παγκόσμιου Σιωνισμού είναι στην εκάστοτε υπερδύναμη. Παλαιότερα ήταν στην Αγγλία και σήμερα είναι στις ΗΠΑ. Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτά ισχύουν.
Τα Πρωτόκολλα της Σιών είναι ένα κείμενο που παρουσιάστηκε το 1905 από τον λόγιο και κρατικό αξιωματούχο Σεργκέι Αλεξάντροβιτς Νίλους για ένα σχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους Εβραίους. Αμφισβητείται η γνησιότητα τους και πιθανολογείται ότι είναι δημιούργημα της Οχράνα, μυστικής υπηρεσίας του Τσάρου. Δεν αποδέχομαι την γνησιότητα των Πρωτοκόλλων αλλά ούτε και την απορρίπτω. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.   Πέρα από την αυθεντικότητα τους,  κάποια από όσα αναφέρονται μέσα έχουν επαληθευθεί.
Οι Έλληνες θα πρέπει να τα διαβάσουν πολύ προσεκτικά για να καταλάβουν πως θα σταματήσουν να είναι συνέχεια «από κάτω» και να  περάσουν «από επάνω». Τα θεωρώ εξαιρετικό παιδαγωγικό υλικό, τα έχω εκτυπώσει και τα διαβάζω συχνά.  Με βάση τα πρωτόκολλα της Σιών έπρεπε να φτιάξουμε τον Οδηγό του Παγκόσμιου Ελληνισμού και να τα μοιράζουμε σε σχολεία, δρόμους, πλατείες και  μέσω Ιντερνετ. Εννοείται ότι δεν εννοώ να τα εφαρμόσουμε  στην κυριολεξία αλλά στη γενική ιδέα. Πολλά από αυτά που αναφέρονται είναι ανεπίτρεπτα. 
Δεν είναι σκοπός μου να κατηγορήσω τους Εβραίους. Απλά θέλω να δείξω κατά την άποψη μου τον δρόμο για τον Ελληνισμό. Η διχόνοια και η ανοργανωσιά είναι οι κατάρες της φυλής μας. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε έξωση στο Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη. Στην Αμερική οι Ελληνοαμερικανικές οργανώσεις «τρώγονται» μεταξύ τους για το ποιοί θα έχουν το «πάνω χέρι». Το ίδιο συμβαίνει και ανάμεσα στις Ελληνικές οργανώσεις των διάφορων χωρών. Οι Ελληνοαμερικανοί  προσπαθούν να έχουν το «πάνω χέρι» και οι Ελληνοαυστραλοί δεν το δέχονται. Ο Παγκόσμιος Ελληνισμός πρέπει να αποκτήσει πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και συστηματικής προσέγγισης για να  προοδεύσει.

Σημείωση: Οι διαχειριστές του Δέκα δέχτηκαν το αίτημα μου να αναρτηθούν τα Πρωτόκολλα της Σιών στην ενότητα πληροφόρηση ως συνοδευτικό κείμενο στο άρθρο.

Φ.Σ
Άνεργος