Ποτάμι στη κεντροδεξιά

Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι ένας δημοσιογράφος από μόνος του μαζεύει διάφορες προσωπικότητες και φτιάχνει ένα κόμμα του 5-10%. Ο κ. Θεοδωράκης είναι αυτός που βγαίνει μπροστά και φαίνεται. Από πίσω βρίσκονται άλλοι.
            Η επιλογή του δείχνει να είναι σωστή.  Είναι χαμηλού προφίλ και συμπαθής σε όλο το πολιτικό φάσμα. Το απλό, μοντέρνο στυλ του είναι ελκυστικό στους νέους αλλά και σε όχι τόσο νέους μέχρι 50 ετών.
Παρόλο που αντιλαμβάνεται κανείς την ιδεολογική του τοποθέτηση μπορεί και να θεωρηθεί απολιτίκ. Το κόμμα τοποθετείται γενικότερα στο κέντρο με αριστερή απόκλιση αλλά τα περισσότερα πρόσωπα προέρχονται από την κεντροαριστερά και την αριστερά. Το Ποτάμι έχει χαρακτηριστικά που οι ψηφοφόροι προτιμούν. Έχουν γραφτεί και σε προηγούμενο άρθρο με τίτλο Να το πάρει τοποτάμι.
            Αυτό που χρειάζεται στη κεντροδεξιά είναι ένα Ποτάμι. Οι άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ είναι σε άλλο επίπεδο από τους Νεοδημοκράτες, έχουν τόλμη και φαντασία. Αφού στερούνται φαντασίας στη ΝΔ, τουλάχιστον ας αντιγράφουν τους πρωτοπόρους. Και οι Γιαπωνέζοι με αντιγραφές ξεκίνησαν και στο τέλος έγιναν πολύ καλύτεροι από αυτούς που αντέγραφαν. 

Μ.Δ.
Υπερφορολογημένος