Προς Kontra, Extra, E, Zoom…

Είναι φανερό ότι Mega, Skai  κλπ υποστηρίζουν τη συγκυβέρνηση. Είναι ακόμη περισσότερο φανερό οτι Kontra channel, Kontra news, Extra3, E, Zoom κλπ κάνουν προσπάθεια να βγει ο Τσε Πρας Πρωθυπουργός. Οι ψηφοφόροι όλα τα καταλαβαίνουν. Πάντα τα καταλάβαιναν, έκαναν όμως το κορόϊδο για να βολευτούν και αυτοί. Επίσης κάνουν σύνθετες σκέψεις όταν είναι να ψηφίσουν. Δεν επιλέγουν απαραίτητα το κόμμα που προτιμούν αλλά τη λιγότερο κακή εναλλακτική διακυβέρνησης.
Οι κεντροδεξιοί πού αποτελούν περίπου το 50% των ψηφοφόρων είναι στο μεγάλο μέρος τους αντιμνημονιακοί. Έχουν αγανακτήσει με την κατάσταση και δεν αντέχουν άλλο. Δεν θέλουν όμως με τίποτα να δούν τον Τσιπ Γκεβάρα Πρωθυπουργό. Είναι για αυτούς ο χειρότερος εφιάλτης. Ξέρουν καλά ότι σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Αφού δώσει ένα επικοινωνιακό σόου σκληρής διαπραγμάτευσης, θα εφαρμόσει τις διαταγές της Τρόϊκας. Ενδεχομένως να βοηθήσει κάποιους που είναι σε τραγική κατάσταση. Κατά τα άλλα θα βολέψει τους δικούς του, θα αυξήσει τους φόρους, θα μεγαλώσει το δημόσιο, θα διώξει τις επιχειρήσεις και θα βάλει τους συνδικαλιστές να κυβερνούν πάλι την Ελλάδα.
Παίρνουν τηλέφωνο στα κανάλια σας διάφοροι κεντροδεξιοί τηλεθεατές και βρίζουν τη κυβέρνηση. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι ψηφίζουν; Εκτός λίγων που ψηφίζουν ΧΑ, οι υπόλοιποι ψηφίζουν ΝΔ. Τυγχάνει να ξέρω κάποιους που έχουν βγεί στο αέρα για να βρίσουν τη κυβέρνηση. Μου έχουν πεί ότι θα ψηφίσουν ΝΔ για να μην έρθει ο Τσε πρας. Τους βρίζουν αλλά τους ψηφίζουν.

Προτιμούν όχι μόνο το Σαμαρά αλλά ακόμη και το Μιχαλολιάκο από τον Τσιπ
Γκεβάρα. Δεν θα αφήσουν με τίποτα να φύγει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εάν πάει στο 40% ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο θα φτάσει και η ΝΔ.  Για να πέσουν τα ποσοστά της ΝΔ πρέπει να πέσουν και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Για να πέσουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει κάποιος άλλος φορέας να καλύψει τον σοσιαλδημοκρατικό αντιμνημονιακό χώρο που προσωρινά κάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αδείμαντος