Θα τους καθίσουμε στο σκαμνί και θα οδηγηθούν στις φυλακές

Οι ένοχοι της Μεγάλης Εθνικής Καταστροφής
θα οδηγηθούν στις φυλακές
Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε απλά αλλά καταστράφηκε ολοσχερώς οικονομικά. Θα περάσουν πολλές δεκαετίες για να επανέλθει σε επίπεδα προ κρίσης, εάν ποτέ το καταφέρει. Χιλιάδες συμπατριώτες μας έφυγαν από τη ζωή εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Πολλοί εξαθλιώθηκαν η καταστράφηκαν οριστικά και αμετάκλητα. Οι αυτοκτονίες δεν τέλειωσαν αλλά θα έχουμε πολλές ακόμα και για πολλά χρόνια.
Για όλα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένοι υπεύθυνοι. Είναι οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Οικονομικών & Εθνικής Οικονομίας από το 1981 μέχρι το 2010. Έχουν ονόματα και διευθύνσεις. Αναφέρουμε μόνο τα ονόματα χωρίς τις διευθύνσεις.

Πρωθουπουργοί
Α. Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής,  Γ. Παπανδρέου

Υπουργοί Οικονομικών & Εθνικής Οικονομίας
Δρεττάκης, Κουλουριάνος, Ποττάκης, Αρσένης, Τσοβόλας, Ρουμελιώτης, Σημίτης
Σαμαράς, Αγαπητός, Σουφλιάς, Παλαιοκρασσάς, Χριστοδούλου, Μάνος
Γεννηματάς, Παπαδόπουλος, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης
Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου
Παπακωνσταντίνου

Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της Μεγάλης Εθνικής Καταστροφής. Κάποιοι δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή και άλλοι είναι πολύ μεγάλης ηλικίας. Τους υπόλοιπους θα τους καθίσουμε στο σκαμνί, κατηγορούμενους για την Μεγάλη Εθνική Καταστροφή. Από τη δικαστική διαδικασία θα προκύψει ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι είναι αθώοι. Πάντως δεν μπορεί να είναι όλοι αθώοι και μην φταίει κανένας. Επίσης μπορεί να προκύψουν ευθύνες σε υφυπουργούς η υπουργούς άλλων οικονομικών υπουργείων κα να καθίσουν και αυτοί στο σκαμνί.

Όσοι κριθούν ένοχοι θα οδηγηθούν στις νέες φυλακές πολιτικών

Είναι βέβαιη πέρα απο κάθε αμφιβολία η Μεγάλη Εθνική Καταστροφή και το έκγλημα που συντελέστηκε κατά του ελληνικού λαού, στο διάστημα 1981-2010. Μετά θα εξετάσουμε την εποχή των Μνημονίων. Εκεί δεν είναι βέβαιο πέρα από κάθε αμφιβολία ότι διαπράχτηκε έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, είναι όμως πιθανό. Θα γίνει έρευνα με τους υπόπτους να έχουν ονόματα και διευθύνσεις. Είναι πάλι οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Οικονομικών.

Πρωθυπουργοί
Παπανδρέου, Παπαδήμος, Πικραμένος, Σαμαράς, Τσίπρας, Θάνου

Υπουργοί Οικονομικών
Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαχινίδης, Ζανιάς, Στουρνάρας, Χαρδούβελης, Βαρουφάκης, Τσακαλώτος, Χουλιαράκης

Πικραμένος, Θάνου, Ζανιάς και Χουλιαράκης ήταν υπηρεσιακοί και πιθανότατα δεν έχουν ευθύνες. Πάραυτα θα εξεταστούν και αυτοί. Εάν μέσα από την έρευνα προκύψει ότι διαπράχθηκε έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, θα καθίσουν στο σκαμνί και άλλοι από την εποχή των Μνημονίων. Σε περίπτωση που θα κριθούν ένοχοι θα οδηγηθούν στις φυλακές.
Αυτό μόνο εάν ο ελληνικός λαός μας δώσει τη δύναμη. Επίσης έχουμε εξηγήσει ότι είναι δύσκολα, πολύπλοκα και λεπτά νομικά θέματα που εξετάζουν οι νομικοί μας σύμβουλοι. Σύμφωνα με τη πρώτη γνωμοδότηση το θεωρούν εφικτό. Αυτό αφορά το θέμα της Μεγάλης Εθνικής καταστροφής και των Μνημονίων. Ένοχοι της λεηλασίας της περιουσίας του ελληνικού λαού είναι εκατοντάδες και θα οδηγηθούν και αυτοί στις φυλακές.