Ανώτεροι οι Πακιστανοί

Έχουμε γεμίσει Πακιστανούς. Τους βλέπεις παντού, στα βενζινάδικα, στα χωράφια, στα εργοστάσια. Θα αποφύγω να  εκφράσω τη δική μου γνώμη επί του θέματος. Θα εξετάσω μια άποψη που έχει ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων. Βλέπουν αρνητικά το φαινόμενο αυτό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί παίρνουν δουλειές από τους Έλληνες και μετά γιατί τους θεωρούν υποανάπτυκτους. Εάν αντί για Πακιστανούς είχαμε γεμίσει Ιταλούς, Γάλλους η Σκανδιναβούς, μάλλον δεν θα ήταν τέτοια η αντίδραση. Αυτοί δεν θεωρούνται υποανάπτυκτοι.
Δεν ξέρω εάν οι Πακιστανοί είναι υποανάπτυκτοι η όχι. Ξέρω σίγουρα ότι είναι πνευματικά ανώτεροι από ένα μεγάλο μέρος Ελλήνων. Είναι σίγουρα ανώτεροι από περίπου 1,8 εκατομμύρια που ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα το 1,5 εκατομμύριο που εξακολουθούν να ψηφίζουν ΝΔ.

Η ΝΔ κατέστρεψε και χρεοκόπησε τη χώρα. Το έκανε μαζί με το ΠΑΣΟΚ αλλά στη τελευταία και σημαντικότερη πράξη του δράματος πρωταγωνιστούσε η ΝΔ. Εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό στις εκλογές του 2012. Άλλα έλεγε πριν και άλλα έκανε μετά. Ο αντίλογος είναι ότι το ίδιο έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του, πήγε σε εκλογές, πράγμα που δεν έκανε η ΝΔ.
Η ΝΔ είναι κόμμα τζακιών, γόνων, υιών, θυγατέρων και ανιψιών. Πηγαίνει από Καραμανλήδες σε Μητσοτάκηδες και από Μητσοτάκηδες σε Καραμανλήδες. Μιλάνε για αξιοκρατία αλλά είναι το πλέον αναξιοκρατικό κόμμα της Ελλάδας. Η οικογενειοκρατία και η ευνοιοκρατία βασιλεύουν. Μας έχουν επιστρέψει στο αριστοκρατικό πολίτευμα.
Η ΝΔ έχει πολλούς Παπασταύρου. Δεν είναι μόνο ένας ο Παπασταύρου αλλά όπως πολύ εύστοχα τονίζεται στο προηγούμενο άρθρο, είναι σχεδόν όλοι Παπασταύρου στη ΝΔ. Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έχει πολλούς και χειρότερους Παπασταύρου αλλά αυτό δεν αθωώνει τη ΝΔ.
Παρόλα αυτά υπάρχουν 1,5 υποανάπτυκτοι Γκρεκιστανοί που εξακολουθούν να ψηφίζουν ΝΔ. Δεν περιλαμβάνω τους πολύ πλούσιους και τα λαμόγια που υποστηρίζουν τα συμφέροντα τους. Όλοι οι άλλοι όμως είναι σίγουρα κατώτεροι από τους Πακιστανούς. Εάν υπήρχε ένα τρόπος να τους στείλουμε στο Πακιστάν και να κρατήσουμε τους Πακιστανούς στη θέση τους θα ήταν φυλετική αναβάθμιση για τη χώρα. 

Θωμάς