Hλίθιοι, προδότες, συμφεροντολόγοι και αιθεροβάμονες

Θέα αιθεροβάμονα
Αυτή τη στιγμή έχουμε απόλυτη κυριαρχία της Γερμανίας στην Ευρώπη δηλαδή μια γερμανική Ευρώπη. Δεν υπάρχει κανείς που να το αρνείται. Η κυριαρχία της Γερμανίας επιτυγχάνεται με τους εξής τρόπους. Από τη μία έχει εξασφαλίσει την στήριξη των ΗΠΑ για τον ηγεμονικό ρόλο της (Γερμανίας) μέσα στην Ευρώπη. Μετά έχει δημιουργήσει το γερμανογαλλικό άξονα και έτσι έχει την στήριξη της Γαλλίας. Η Γαλλία δέχεται την Γερμανία στη πρώτη θέση επειδή της έχει παραχωρήσει τη δεύτερη. Επίσης η Γερμανία έχει δημιουργήσει ένα κύκλο όμοιων και φιλικών χωρών όπως Ολλανδία, Φιλανδία, Αυστρία κλπ. Τέλος έχει επιβάλλει κατοχή στις χώρες του Νότου (κυρίως) και της Ανατολικής Ευρώπης.
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από αυτή την διάταξη. Οι Αμερικάνοι είναι ευχαριστημένοι όσο δεν δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα. Έχουν βάλει τη Γερμανία χωροφύλακα στην Ευρώπη να ασχολείται με τα προβλήματα και αυτοί έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Η Γαλλία είναι κερδισμένη γιατί η Γερμανία της έχει δώσει την δεύτερη θέση. Οι φιλικές χώρες προς τη Γερμανία είναι επίσης κερδισμένες. Όλοι αυτοί μαζί έχουν δημιουργήσει μια ομάδα χωρών μέσα στην Ευρώπη και ωφελούνται σε βάρος των υπολοίπων. Οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι χώρες του Νότου. Έχουν κατεστραμένη οικονομία, μεγάλη ανεργία, εξοντωμένους πολίτες κλπ.
Οι τέσσερις πιο δυνατές οικονομίες της ΕΕ είναι η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία και η Ιταλία. Η Αγγλία είναι λίγο αποστασιοποιημένη καθώς είναι εκτός Ευρωζώνης. Επίσης επίκειται δημοψήφισμα για τη παραμονή της στην ΕΕ. Οι Ιταλοί όπως και οι Έλληνες, θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ ξύπνιους. Όπως και οι Έλληνες είναι μεγάλα κοροϊδα και έχουν «φάει» ρίξιμο. Η διαφορά είναι ότι η Ιταλία, σε αντίθεση με την Ελλάδα, είναι μια δυνατή χώρα και θα μπορούσε να διεκδικήσει πράγματα με μεγαλύτερη επιτυχία. Η Πορτογαλία είναι στο ίδιο επίπεδο με την Ελλάδα. Η Ισπανία είναι κάπου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία.
Βλέπουμε διάφορους πολιτικούς και δημοσιογράφους στη Ελλάδα να υποστηρίζουν φανατικά τη παραμονή στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Αυτοί το κάνουν για διαφορετικούς λόγους και ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Κατ’ αρχάς είναι οι ηλίθιοι και οι άσχετοι που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Ακούνε από τους άλλους και παπαγαλίζουν τα ίδια. Μετά, είναι η κατηγορία των προδοτών που εργάζονται συνειδητά για τα γερμανογαλλικά συμφέροντα. Υπηρετούν το σκοπό της Μεγάλης Γερμανίας, με τη Γαλλία στη δεύτερη θέση. Παρεμφερής κατηγορία είναι οι συμφεροντολόγοι. Αυτοί δεν έχουν το όραμα της Μεγάλης Γερμανίας αλλά υπηρετούν οποιοδήποτε σκοπό αρκεί να συνάδει με τα προσωπικά συμφέροντα τους. Μπορεί να είναι το όραμα της Μεγάλης Γερμανίας, της Μεγάλης Αλβανίας, της Μεγάλης Τουρκίας ακόμη και της Μεγάλης Ελλάδας. Αρκεί ταυτόχρονα να εξυπηρετούνται και τα προσωπικά συμφέροντα τους.
Μετά είναι κάποιοι εκτός πραγματικότητας, οι αιθεροβάμονες . Θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη κατηγορία. Κατηγορούν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ότι είναι εκτός πραγματικότητας και πράγματι κάτι τέτοιο ισχύει. Αυτοί είναι ακόμη περισσότερο εκτός πραγματικότητας. Υποστηρίζουν μια ΕΕ που δεν υπάρχει, ένα όνειρο απατηλό. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε μια σκληρή, καταπιεστική και εκμεταλλευτική (για το Νότο) Γερμανική Ευρώπη. Δεν θέλουν να δουν τη πραγματικότητα και «πετάνε στα σύνεφα» υποστηρίζοντας κάτι άλλο, μια ουτοπία. Όσοι ανήκουν σε αυτή η κατηγορία, είναι καλύτεροι από τους ηλίθιους, τους προδότες και τους συμφεροντολόγους. Επί της ουσίας όμως επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα.  
Ας ξεκαθαρίσουν, πρώτα με τον ευατό τους και μετά στους πολίτες, ποια Ευρώπη υποστηρίζουν. Εάν υποστηρίζουν μια άλλη Ευρώπη, ας μας πουν πως τη σκέφτονται. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να μας πουν ποιο σχέδιο έχουν για να πετύχουν να αλλάξουν την Ευρώπη. Δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει ελληνικό σχέδιο για να αλλάξει την ΕΕ και την Ευρωζώνη. Ο λόγος είναι απλούστατος. Η Ελλάδα είναι μόλις το 2% του ΑΕΠ της Ευρώπης και δεν διαθέτει τη δύναμη να επηρεάσει καταστάσεις. 

Γιάννης