Χτυπήστε τη ΝΔ

Για τα χάλια της χώρα ευθύνονται δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται περισσότερο γιατί κυβέρνησε μεγαλύτερο διάστημα. Το ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει. Έφτασε από το 40% στο 7%. Είμαι βέβαιος ότι η σοδιαλδημοκρατία θα ανακάμψει στην Ελλάδα και θα ξανααποτελέσει έναν από τους δύο ισχυρούς πόλους του πολιτικούς συστήματος. Ό άλλος θα είναι η κεντροδεξιά.
Το πότε θα ανακάμψει η σοσιαλδημοκρατία θα εξαρτηθεί από τους ίδιους. Αυτή τη
στιγμή βρίσκονται σε διαδικασία κάθαρσης. Όταν καταφέρουν να κάνουν την σωστή αυτοκριτική και να διορθώσουν όλα τα λάθη τους θα αρχίσει η ανάκαμψη. Μπορεί να γίνει πολύ σύντομα. Η παράταξη της σοσιολδημοκρατίας μπορεί να απαρτίζεται από ένα η περισσότερα κόμματα. Ίσως η ονομασία ΠΑΣΟΚ να μην υπάρχει πλέον. Πάντως αθροιστικά τα κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας θα έχουν σημαντική πολιτική δύναμη.
Το άλλο κόμμα που είναι υπεύθυνο για τη καταστροφή της χώρας δεν έχει τιμωρηθεί. Αντίθετα εξακολουθεί να διεκδικεί την εξουσία και να αποτελεί τον ένα ισχυρό πόλο του πολιτικού συστήματος. Εάν η ΝΔ δεν τιμωρηθεί και δεν μπεί σε διαδικασία κάθαρσης θα εξακολουθήσει να κάνει τα ίδια λάθη. Πρέπει και αυτή να φτάσει στα ίδια επίπεδα με το ΠΑΣΟΚ. Για το καλό της χώρας, χτυπήστε τη ΝΔ με κάθε τρόπο για να πέσουν τα ποσοστά της έστω και δημοσκοπικά κάτω από 10%. 

Θ.Π.