Νόκ άουτ

Είναι απίστευτοι στο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν την απαίτηση να μην τους κάνουν οι άλλοι ότι έκαναν αυτοί. Οι Συριζαίοι δεν άφησαν την προηγούμενη κυβέρνηση να αναπνεύσει καθόλου. Τους χτυπούσαν αλύπητα απο το πρώτο λεπτό. Τώρα έχουν την απαίτηση από τους αντιπάλους να τους στηρίξουν. Ήδη είναι κάποιοι από την άλλη πλευρά που τους στηρίζουν. Αυτοί είναι βαλτοί η τελείως χαζοί δηλαδή η ελέγχονται από κάποια κέντρα η είναι τελείως βλήματα.
Το σφυροκόπημα στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να σταματήσει καθόλου. Δεν τους εμποδίζει να κάνουν τη δουλειά τους ως προς τη διαπραγμάτευση. Ας συγκενρωθούν σε αυτό και ας αφήσουν την επικοινωνιακή διαχείριση. Το νόκ άουτ σπάνια έρχεται από τους πρώτους γύρους. Για να πετύχει το νόκ άουτ, ο αντίπαλος πρέπει να είναι ζαλισμένος. Ακόμη και ο Θεός βοηθάει. Έστειλε κατακλυσμό στο τόπο καταγωγής του Αλέξη Τσίπρα. 

Η παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κρατήσει 6 μήνες μπορεί και 20 χρόνια. Εξαρτάται από το πότε η κεντροδεξιά παράταξη θα μπορέσει να καθαρίσει και να τακτοποιήσει τα του οίκου της. Όταν τελικά συμμαζευτεί η κεντροδεξιά θα έρθει το νόκ-άουτ. Μέχρι τότε όμως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κρατιέται στα σχοινιά χωρίς να σηκώνει κεφάλι. 

Σ.Π.
Άνεργος