Με τη σειρά

Θα ήθελα να συστήσω στους ΑΝΕΛ και ιδιαίτερα στον Νικολόπουλο να μην αγκαλιάζονται πολύ με τους Συριζαίους. Δεν θα φταίνε μετά εάν παρεξηγήσουν τις αγκαλίτσες για κάτι άλλο. Μπορεί κάποιο βράδυ να χτυπήσει το κουδούνι του Νικολόπουλου και να δει μπροστά του κανένα Συριζαίο με φούστα και δικτυωτό καλσόν.
Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ πως καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με τον τέτοιο του η τον άλλο του. Όμως είναι καλύτερα να βγουν ανοιχτά και να το δηλώσουν παρά να σέρνονται οι φήμες. Όσοι βγήκαν και το δήλωσαν ανοιχτά όπως ο Χατζηδάκης και ο Μαρίνος κέρδισαν την εκτίμηση του κόσμου. Για τους άλλους απλώς συζητιέται πίσω από τη πλάτη τους.
Θα καταλάβαινα τον ενδοιασμό και τον προβληματισμό ενός πολιτικού του συντηρητικού χώρου. Ενδεχομένως μια τέτοια αποκάλυψη να την εκλάμβανε αρνητικά ένα τμήμα των ψηφοφόρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν είναι συντηρητικό κόμμα. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να βγουν ανοιχτά να το δηλώσουν. Να συνεννοηθούν όμως μεταξύ τους να μην το κάνουν όλοι μαζί αλλά με τη σειρά. Εάν βγαίνει ένας την εβδομάδα μέσα σε λίγους μήνες θα έχουν ξεμπερδέψει όλοι.  
Καλό θα ήταν να δηλώσουν συμπληρωματικά εάν είναι από κάτω, από πάνω η και από τα δύο. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί ψηφοφόροι θα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να πληροφορηθούν κάτι τέτοιο. 

Λ.Π.