Ο Τσιρώνης θέλει πρώτος κρέμασμα

Ε, εσείς εκεί έξω που θέλετε να κρεμάσετε τους ΑΝΕΛ αλλά να αφήσετε τους Συριζαίους! (Βλ. Δεν θα σας κρεμάσουμε).
Νομίζω ότι δεν είναι σωστό και δίκαιο. Σύμφωνοι, οι ΑΝΕΛ θέλουν κρέμασμα. Όμως γιατί να μην κρεμάσετε και επιλεκτικά κάποιους απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Παραδείγματος χάριν ο Τσιρώνης θέλει οπωσδήποτε κρέμασμα. Και ο άλλος με το μούσι, τη καράφλα και το γυαλιά. Η φάτσα του είναι τόσο εκνευριστική που όταν τον βλέπει κανείς του έρχεται να του ρίξει σφαλιάρα.
Αυτοί οι άνθρωποι ταλαιπωρούν επί δεκαετίες τη μισή Ελλάδα με τη σταλινική οικολογία που τους διακατέχει. Δεν σέβονται την ιδιωτική περιουσία και τα ατομικά δικαιώματα. Τη αντίδραση τους φοβόντουσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και δεν τακτοποιούσαν τα οικιστικά και πολεοδομικά προβλήματα. Θέλουν πρώτοι κρέμασμα, πριν απο τους ΑΝΕΛ.
Επίσης δεν έχω καταλάβει εάν συμπεριλαμβάνετε στις λίστες που φτιάχνετε και οπαδούς του ΚΚΕ. Η εντύπωση που μου δόθηκε είναι ότι δεν τους συμπεριλαμβάνετε. Αυτοί αντιπολιτεύονται κατά κάποιο τρόπο την σημερινή κυβέρνηση. Βέβαια κάποιοι από αυτούς υπάρχει ρίσκο να γίνουν μελλοντικά υποστηρικτές ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως είναι μεγάλο το δίλλημα για να τους αφήσετε έξω απο τις λίστες.  

Σημείωση: κάποιες εκφράσεις δεν εννοούνται στην κυριολεξία

Α.Π.