Πακέτο πολιτικών

Οι πολιτικές της κυβέρνησης είναι ένα πακέτο.Το πακέτο έχει καλά και κακά στοιχεία. Τα καλά θα ανοίξουν το δρόμο για το επόμενο σχήμα. Ότι γίνεται σε σωστό δρόμο θα συνεχιστεί. Τα άσχημα είναι ο μοχλός με τον οποίο θα πέσουν όταν ολοκληρώσουν την αποστολή τους.
Το θέμα είναι να μην επιτρέψουμε να πάρει μεγάλη έκταση η ζημιά που θα κάνουν οι πολιτικές που κινούνται στη λάθος κατεύθυνση.

Η αναλογία δύναμης των δύο κομμάτων της κυβέρνησης είναι περίπου 1/7. Επιμέναμε από αυτό το βήμα για να δημιουργηθεί κεντροδεξιά αντιμνημονιακή συμμαχία. Ο Καμένος δεν μας άκουσε παρόλη την υπερβολική πίεση που του ασκήσαμε. Νόμιζε ότι τον χτυπάγαμε και θέλαμε να διαλύσουμε τους ΑΝΕΛ. Δεν τον χτυπάγαμε αλλά προσπαθούσαμε να τον στρέψουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν είμαστε πιο έξυπνοι. Απλώς, όποιος είναι απέξω από τα κόμματα βλέπει τα πράγματα πιο καθαρά.
Η κεντροδεξιά αντιμνημονιακή συμμαχία θα έπαιρνε ποσοστά 10-15% και πραγματικά θα είχε τη δύναμη να επιβάλλει τις απόψεις της. Το 4,7% δεν είναι αρκετό για να συγκρατήσει το 36% και να μη επιτρέψει το κακό. Μπορεί μόνο να ασκήσει βέτο σε κάποια θέματα. Ο Καμένος δεν μας άκουσε και τι κατάφερε; Ωραία, έγινε υπουργός. Και μετά τι γίνεται; Θα καεί μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ η θα κατορθώσει με κάποιο τρόπο να επιβιώσει;

Β.Β.
Εξοντωμένος επιχειρηματίας