Πρόταση ανακωχής

Αλέξη,

Ήρθε ένας από τους ΑΝΕΛ και μας βρήκε εν αγνοία του Καμένου. Σε αυτή τη φάση δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητα του δημόσια. Ίσως το κάνει αργότερα εάν όλα πάνε καλά. Μας είπε ότι είσαι καλό παιδί. Επίσης ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε γιατί οι ΑΝΕΛ δεν θα αφήσουν να μας κάνει καμιά ζημιά ο Τσιρώνης. Είπε να σου δώσουμε ένα περιθώριο γιατί έχεις καλές προθέσεις. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια ζητήματα οι απόψεις μας συγκλίνουν.
Συμφωνούμε σε ανακωχή με τη προϋπόθεση να αλλάξει ο Τσιρώνης και να πάρουν το υφυπουργείο οι ΑΝΕΛ. Δεν μας ενοχλεί να είναι στην κυβέρνηση ο Τσιρώνης, μας πειράζει να είναι σε αυτή τη θέση. Ο Νικολόπουλος θα ήταν μια καλή επιλογή για το υφυπουργείο, εφόσον το δεχτεί. Δεν έχουμε μιλήσει μαζί του. Επίσης προτείνουμε να παίξει ρόλο συμβούλου ο Ταγαράς. Παρόλο που ήταν περισσότερο με το μέρος σας, γνωρίζει καλά το θέμα γιατί είχε  ασχοληθεί αρκετά πρόσφατα.

Τα οικιστικά προβλήματα είναι ένα από τα αγκάθια της ελληνικής κοινωνίας εδώ και δεκαετίες. Οι δικές μας προτάσεις είναι συμβιβαστικές. Του Τσιρώνη και της παρέας του είναι αδιάλλακτες. Ο Μάρτιν είπε ότι είσαι πραγματιστής πολιτικός και ότι έχεις διάθεση συμβιβασμού. Έτσι είναι η έκανε κάποιο λάθος; Θα σταματήσουμε το πόλεμο για λίγες ημέρες αλλά εάν δεν πάει το υφυπουργείο στους ΑΝΕΛ θα επανέλθουμε σύντομα δριμύτεροι και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ρίξουμε τη κυβέρνηση άμεσα.

Μ.Κ.
Οικιστής