Αριστερή υποκρισία

Για  όλους τους αριστερούς κροίσους -Τσουκαλάδες, Τσακαλώτους, Σταθάκηδες, Παπαδημούληδες κλπ - έχω μια απορία. Αφού πιστεύετε στην δικαιότερη κατανομή εισοδήματος και πλούτου γιατί δεν την εφαρμόζετε; Θεωρείτε ότι καθένας πρέπει να παράγει ότι μπορεί και  εισπράττει ότι του χρειάζεται. Αντί να περιμένετε από το κράτος να το κάνει, κάντε από μόνοι σας. Δώστε το καλό παράδειγμα. Μοιράστε την περιουσία σας και το εισόδημα σας. Κρατήστε μόνο ότι έχει ο μέσος Έλληνας. Αντί να τα παίρνετε από τις ΜΚΟ, δώστε τα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Δεν το κάνετε γιατί είσαστε ψευτοαριστεροί η μάλλον μισοαριστεροί. Πιστεύετε στο κρατισμό αλλά όχι στην δικαιότερη κατανομή πλούτου και εισοδήματος. Ο κρατισμός είναι για εσάς μέσο πλουτισμού. Λέτε στους βλάκες ψηφοφόρους σας ωραία λόγια για μεγαλύτερη οικονομική ισότητα αλλά ο σκοπός σας είναι να πάρετε τα λεφτά των φορολογούμενων και να τα βάλετε στη τσέπη σας.
Όποτε συναντάω πλούσιο αριστερό δύο πράγματα σκέφτομαι. Υποκρισία η μεγάλο μπέρδεμα. Αυτό δεν αφορά μόνο ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ αλλά όλους τους πλούσιους που τοποθετούνται στα αριστερά του κέντρου. Όμως όσο περισσότερο στα αριστερά τόσο μεγαλύτερη η υποκρισία. 

Ν. Κ.
Φτωχός