Υποστηρικτές λαθρομεταναστών


Νομίζουμε αφελώς ότι οι ένθερμοι υποστηρικτές των λαθρομεταναστών είναι οι Συριζαίοι. Μεγάλο λάθος. Οι πλούσιοι είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές των λαθρομεταναστών αλλά το κάνουν πιο διακριτικά. Οι πλούσιοι είναι πολύ ανοιχτοχέρηδες σε ότι έχει να κάνει με τη καλοπέραση και τη χλιδή τους αλλά φραγκοφονιάδες όταν είναι να πληρώσουν για εργασία.
Οι πλούσιοι θέλουν τους λαθρομετανάστες για φθηνή εργασία. Τους χρησιμοποιούν για να τους φτιάχνουν τα σπίτια τους, για να περιποιούνται τους κήπους τους, για υπηρέτες τους, για φθηνούς εργάτες στις επιχειρήσεις τους κλπ. Εκτός αυτού, ρίχνουν και τα μεροκάματα των εγχώριων.
Δυστυχώς για αυτούς δεν μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν σε όλες τις δουλειές, όπως αυτές που χρειάζονται μόρφωση η καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας. Ευτυχώς για αυτούς, η πρώτη φουρνιά των μορφωμένων παιδιών των λαθρομεταναστών βγαίνει. Έτσι θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με πολύ χαμηλότερους μισθούς και ταυτόχρονα θα ρίξουν τους μισθούς των Ελλήνων.
Δεν φοβούνται μήπως γεμίσει το Ψυχικό, η Φιλοθέη, η Βουλιαγμένη και η Εκάλη με λαθρομετανάστες όπως τα Πατήσια και το Παγκράτι. Οι περιοχές τους δεν κινδυνεύουν γιατί οι λαθρομετανάστες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μείνουν σε αυτές τις περιοχές. Επίσης οι δουλειές τους δεν κινδυνεύουν από λαθρομετανάστες.
Κάνουν δηλώσεις και περνούν αντιρατσιστικά μηνύματα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν. Το πραγματικό τους κίνητρο δεν είναι ο αντιρατσισμός αλλά ο πλουτισμός. Να κάνω παρένθεση να πω ότι αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο κόλπο που χρησιμοποιούν διάφοροι «επιτήδειοι» και σε άλλα θέματα. Προσπαθούν να σου περάσουν κάτι που τους συμφέρει χρησιμοποιώντας κάτι άλλο για να πείσουν.
Δεν είναι μόνο οι πλούσιοι της Ελλάδας που έχουν αυτή την στάση αλλά και της Ευρώπης. Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν μπορεί να λυθεί γιατί δεν θέλει να λυθεί η πολιτικοοικονομική ελίτ της Ευρώπης. Θέλουν τους λαθρομετανάστες για να ρίξουν μισθούς και μεροκάματα ούτως ώστε να γίνουν πλουσιότεροι. Όσοι περισσότεροι λαθρομετανάστες, τόσο χαμηλότερες οι αμοιβές των εργαζομένων. 
Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν δύο τάξεις με τεράστια διαφορά εισοδήματος. Η μια τάξη θα είναι των πλουσίων που θα ελέγχουν οικονομία, πολιτική κλπ. Η άλλη τάξη θα είναι οι υπηρέτες τους που θα εκτελούν όλες τις εργασίες: α) αυτές που απαιτούν πνευματική εργασία και β) αυτές που απαιτούν χειρωνακτική εργασία. Η διαφορά αμοιβής ανάμεσα στα δύο είδη θα είναι μικρή.
Επιχειρούν να ρίξουν το βιοτικό επίπεδο της πλειοψηφίας των συμπατριωτών τους για να ανεβάσουν το δικό τους. Ο πλούτος δεν είναι κάτι κακό, το αντίθετο μάλιστα. Οι πλούσιοι είναι πολύ κακοί άνθρωποι. Θα αφήσουμε να περάσει το δικό τους;

Α.Μ.
Άνεργος