Για το καλό σου είναι


Πάνο,


Βγαίνεις στα κανάλια και δηλώνεις ότι διάφορα συμφέροντα σε πολεμάνε μέσα από blog. Το ότι σε πολεμάνε κάποια συμφέροντα δεν είναι καμιά έκπληξη. Όχι μόνο το δικό σου αλλά όλα τα κόμματα. Όλα τα κόμματα υποστηρίζονται από κάποια συμφέροντα και πολεμιούνται από άλλα.
Δεν ξέρω σε ποια blog αναφέρεσαι. Από αυτό το βήμα των πολιτών σου έχει ασκηθεί δριμεία κριτική. Το ίδιο έχει γίνει και σε όλα σχεδόν τα κόμματα. Τυχαίνει να γνωρίζω δυο-τρεις από αυτούς που σου άσκησαν κριτική. Όλοι σε ψήφισαν το ‘12. Τα συμφέροντα που σε «πολεμάνε» από εδώ είναι απλά οι ψηφοφόροι σου.

Δεν σε πολεμάνε αλλά προσπαθούν να σε ξαναφέρουν στο σωστό δρόμο. Οι κακές συναναστροφές σε έχουν κάνει να πάρεις ένα κακό δρόμο που οδηγεί στη Κουμουνδούρου. Υπερασπίζεσαι τους τεμπέληδες του Δημοσίου εις βάρος των εργατικών του ιδιωτικού τομέα. Ο πατέρας σου σε ποιους ανήκε;
Αντί να κοιτάζεις προς το ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κοιτάς προς τη ΝΔ. Μπορείς και πρέπει να τους επιβάλεις αλλαγή πολιτικής. Το καλύτερο για τη χώρα είναι να πάρεις το κεντρώο και δεξιό τμήμα των ΑΝΕΛ και μαζί με άλλους να δημιουργήσετε μια κεντροδεξιά αντιμνημονιακή συμμαχία που στη συνέχεια θα συνεργαστεί με τη ΝΔ.
Εάν για κάποιους λόγους δεν θέλεις να διασπάσεις το κόμμα, υπάρχει και άλλη εναλλακτική λιγότερο καλή. Το concept όλοι σε ένα κόμμα από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά δεν πέτυχε για κανένα. Και άλλοι το προσπάθησαν πριν από εσένα. Τον αχταρμά που έχεις δημιουργήσει μπορείς να τον μετατρέψεις σε πατριωτικό κεντρώο κόμμα ενώνοντας τη πατριωτική σοσιαλδημοκρατία με την μετριοπαθή λαϊκή δεξιά. Υπάρχει ανάγκη σοβαρής εκπροσώπησης του κέντρου. Ο αντιμνημονιακός χαρακτήρας σε λίγο καιρό δεν θα έχει κανένα νόημα.
Για να το καταφέρεις πρέπει πρώτα να απομακρύνεις άτομα που έχουν τάσεις προς τα άκρα είτε αριστερά είτε δεξιά. Μετά, εκτός από τα 13 σημεία πρέπει να αναπτύξεις 103 κεντρώες θέσεις σε διάφορα ζητήματα. Πόσο άλλο να σε βοηθήσουμε; Για να σωθεί η χώρα πρέπει και εσύ και ο Σαμαράς να απομακρύνετε του συμβούλους σας.

Β.Σ.
Υπερφορολογημένος