Ψηφοφόροι ΧΑ



Βγαίνουν κάποιοι πολύ χαζοί άνθρωποι στα ΜΜΕ και κατηγορούν τους ψηφοφόρους της ΧΑ για φασίστες, ρατσιστές και χουντικούς. Ίσως μερικοί να είναι. Αυτοί που ξέρω εγώ είμαστε κεντροδεξιοί, αντιμνημονιακοί, ευρωσκεπτικιστές, πατριώτες.
Δεν είμαστε ρατσιστές. Δεν θέλουμε όμως τόσους πολλούς λαθρομετανάστες στη χώρα μας. Μας παίρνουν τις δουλειές, μας υποβαθμίζουν τις γειτονιές. Κάποιοι από αυτούς μας κλέβουν, μας χτυπάνε και μας σκοτώνουν. Ζούμε κάτω από ένα διαρκή φόβο. Θέλουμε να ξαναγίνει η κατάσταση όπως ήταν παλιά όταν κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα το καλοκαίρι, φεύγαμε απο το σπίτι και δεν χρειαζότανε να κλειδώσουμε, περπατάγαμε άφοβα στο δρόμο οποιαδήποτε ώρα.

Ξεκινήσαμε σαν ευρωπαϊστές. Είχαμε ελπίδα για την ΕΕ και το ευρώ. Πιστεύουμε πλέον ότι η ΕΕ στη σημερινή της μορφή και το ευρώ κάνουν κακό στη χώρα μας. Το ευρώ έχει καταστρέψει την ελληνική οικονομία. Απορώ πως τολμούν όλοι αυτοί οι παπαγάλοι να υποστηρίζουν φανατικά το ευρώ. Θα έρθει όμως και η ώρα τους !
Τα Μνημόνια έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να εξασφαλίσουν ότι οι δανειστές θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους. Δεν ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη ζωή. Δεν εξετάζουν πόσοι θα πεθάνουν η θα καταστραφούν η θα ζούν σε απόλυτη εξαθλίωση. Κάποια λίγα Μνημονιακά μέτρα μπορεί να είναι και σωστά. Εμάς μας ενδιαφέρει η επιβίωση των Ελλήνων και όχι πως θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι δανειστές.
Μας στενοχωρεί και μας θλίβει απεριόριστα να κυβερνάει τη χώρα μας μια ξένη Τρόϊκα που κοιτάζει μόνο τα νούμερα και αδιαφορεί για την ανθρώπινη ζωή. Θέλουμε εμείς οι Έλληνες να καθορίζουμε τη μοίρα μας και να μη μας την καθορίζουν άλλοι.
Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε ΝΔ για να μας καταστρέψει τελείως. Δεν είμαστε κομμουνιστές για να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλουμε να βοηθήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στην εξουσία ψηφίζοντας ΑΝΕΛ. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη ΧΑ. Δεν σημαίνει ότι είμαστε τόσο ακραίοι.

Ο.Κ.
Αιώνια άνεργος