Όποιος πει ψέματα καίγεται


            Ο ΓΑΠ μας είπε ψέματα με τα «λεφτά υπάρχουν». Ο Σαμαράς μας είπε ψέματα με τα Ζάππεια. Ο μικρός θα αποδειχθεί ότι έλεγε και αυτός ψέματα. Ο ΓΑΠ αντικαταστάθηκε. Είναι η ώρα του Σαμαρά να αντικατασταθεί. Στο  ΣΥΡΙΖΑ καλά θα κάνουν να ετοιμάζουν τον επόμενο αρχηγό όταν θα αποδειχθεί ότι ο μικρός έλεγε και αυτός ψέματα και θα «καεί».


Εντάξει, ο Σαμαράς ήταν πολύ καλύτερος Πρωθυπουργός από τον ΓΑΠ και τον Παπαδήμο. Θα αποδειχθεί καλύτερος από το μικρό. Όμως δεν παύει να έχει πει ψέματα. Ποιος να έρθει στη θέση του Σαμαρά; Ο Καραμανλής; Ο Καραμανλής δεν είπε προεκλογικά ψέματα αλλά ως Πρωθυπουργός δεν μας είπε όλη την αλήθεια. Εξάλλου έχει και αυτός ευθύνη για τη κατάντια της χώρας.
Εάν δεν έχει η ΝΔ αρκετές επιλογές για να αντικαταστήσουν τον Σαμαρά σημαίνει ότι  είναι ακόμη αθλιότερο κόμμα από ότι πίστευα και δεν της αξίζει να μπει ούτε στη Βουλή. Τα σοβαρά κόμματα έχουν ανά πάσα στιγμή αρκετούς ηγέτες να αναλάβουν την αρχηγία. Δείτε τι γίνεται στην Αμερική με τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους. Δεν τους τελειώνουν ποτέ οι ηγέτες.
            Ο Σαμαράς έφτασε στο υπέρτατο αξίωμα (ο Προέδρος είναι διακοσμητικός). Ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από Πρωθυπουργός. Ο Καραμανλής και Παπανδρέου καλά θα κάνουν να αφήσουν τις φιλοδοξίες για επάνοδο. Είχαν την ευκαιρία τους, έκαναν ότι έκαναν, ας αφήσουν άλλους να προσπαθήσουν. Μπορούν να συνεχίσουν να είναι βουλευτές. Μπορούν να προσφέρουν σημαντικότατο συμβουλευτικό έργο. Θα έχουν χρόνο για τένις, ποδόσφαιρο, ποδήλατο και τόσα άλλα ωραία πράγματα.
            Έτσι θα έπρεπε να είναι και έτσι το αντιλαμβάνονται οι σοβαροί και σκεπτόμενοι ψηφοφόροι. Βέβαια, στην Ελλάδα υπάρχουν και πολλοί πολιτικοί κάφροι, μπορεί να είναι και οι περισσότεροι.

Ζ.Κ.
Υποαπασχολούμενος