ΔΕΗ – DEGADENCE STORY



Φίλος του δικτύου ΔΕΚΑ είναι μακροχρόνια άνεργος και στο κοινωνικό τιμολόγιο. Οι «βρυκόλακες» της ΔΕΗ του πέρασαν στο λογαριασμό του, το φθινόπωρο του 2013, μια χρέωση από ένα ακίνητο στην επαρχία. Το ακίνητο αυτό το είχε κληρονομήσει από το παππού του και το έχει πουλήσει πριν δέκα περίπου χρόνια.
Προσπαθεί μάταια να απαλλαγεί από αυτή τη χρέωση εδώ και εννέα περίπου μήνες χωρίς αποτέλεσμα. Τη χρέωση αυτή την αμφισβητεί και αρνείται να την πληρώσει Έχει όμως τη πρόθεση να πληρώσει το «χαράτσι» και το υπόλοιπο του λογαριασμού.  Ζητάει διακονονισμό. Διακανομισμός όμως δεν γίνεται χωρίς να συμπεριληφθεί και η χρέωση που του «χώσανε» με το «έτσι θέλω». Έχει ξοδέψει πάρα πολλές ώρες για αυτό το θέμα. Έχουν σπάσει τα νεύρα του! Η φράση κλισέ που έχει ακούσει δεκάδες φορές είναι «δεν είναι δική μας αρμοδιότητα». Πλησιάζει η ώρα που θα του κόψουνε το ρεύμα !
Ψάξαμε στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ το βιογραφικό των μελών του ΔΣ και των διευθυντών. Όλοι εισπράτουν «τρελές» αμοιβές για να είναι διακοσμητικές γλάστρες. Ποιοί τους πληρώνουν; Οι καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος. DEGADENCE STORY
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος  είναι ο Αρθούρος Ζερβός. 
Καθηγητής ΕΜΠ, πολύ καλές σπουδές, συμβουλευτική & διδακτική εμπειρία, συντάκτης δημοσιευμάτων, Πρόεδρος Διεθνών συνεδρίων. Μηδενική διοικητική εμπειρία. Ανέλαβε καθήκοντα το Δεκέμβριο του 2009. Είναι ξεκάθαρο ποιός τον έβαλε εκεί. Γιατί όμως τον κρατάει και ο νυν πρωθυπουργός;

Χαρείτε και τους υπόλοιπους ! Αυτοί σας πίνουνε το αίμα ! Πατήστε πάνω στα ονόματα για περισσότερες πληροφορίες.

Κωσταντίνος Δόλογλου, Αντιπρόεδρος (Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής και πρόσωπο εμπιστοσύνης του κ. Μεϊμαράκη)

Ουρανία Αικατερινάρη, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος με αρμοδιότητα την εποπτεία των Γενικών Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών και Ανθρωπίνων Πόρων (κόρη βουλευτού της ΔΗΜΑΡ).

Παναγιώτης Αλεξάκης, Σύμβουλος ( Πρόεδρος  του Χρηματιστηρίου τη βρώμικη εποχή)

Φίλιππος Ν. Ταυρής, Σύμβουλος   ( εκ των σπλάχνων της ΝΔ)      

Νικόλαος Βερνίκος, Σύμβουλος ( αδελφός του κ. Γιώργου Βερνίκου, παντρεμένος με τη κόρη του βιομήχανου και υπουργού της ΝΔ Στράτου)  

 Κωνσταντίνος Ζωντανός, Σύμβουλος ( κομματικός της ΝΔ)

Κωνσταντίνος Θέος,  Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, που εποπτεύει τις Γενικές Διευθύνσεις Ορυχείων, Παραγωγής και Εμπορίας ( κολλητός του ΓΑΠ).


Χαρίλαος Βασιλογεώργης, Σύμβουλος 
Παύλος Θωμόγλου, Σύμβουλος 
Παντελής Καραλευθέρης, Εκπρόσωπος Εργαζομένων 
Νίκος Φωτόπουλος, Εκπρόσωπος Εργαζομένων 
Αγγελόπουλος Γεώργιος, Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών
Κοπανάκης Ιωάννης, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακής Μονάδας Παραγωγής
Νικολακάκος Παναγιώτης, Γενικός Διευθυντής Ορυχείων 
Αραβαντινός Νικόλαος, Γενικός Διευθυντής Υποστηρικτικών Λειτουργιών
Λάζαρος Καραλάζος, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας 
Δαμάσκος Γεώργιος, Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων
Μπρούστης Μιχαήλ, Επόπτης Θυγατρικών Εταιρειών Δικτύων 


Βασίλης Κ