Ραχήλ + Παύλος = αλαλούμ

Πληροφορούμαι ότι ο κ. Παύλος Χαϊκάλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, έχει κερδίσει τη στήριξη διαφόρων οικιστικών συλλόγων και ομάδων της Ανατολικής Αττικής. Ίσως σε αυτό να οφείλεται, εν μέρει, το πολύ μεγάλο ποσοστό που παίρνει δημοσκοπικά. 
Είναι αλήθεια ότι ο κ. Χαϊκάλης έχει δείξει φιλική στάση σε οικιστικά ζητήματα. Αν δεν κάνω λάθος, ο κ. Χαϊκάλης είναι βουλευτής των ΑΝΕΛ. Επίσης, άν δεν με απατά η μνήμη μου είναι στο ίδιο κόμμα με τη κ. Ραχήλ Μακρή που είναι και αυτή βουλευτής των ΑΝΕΛ. Η κ. Μακρή είναι σφοδρή πολέμιος της επίλυσης των οικιστικών προβλημάτων. Ένα παράδειγμα του απόλυτου αλαλούμ που επικρατεί στο κόμμα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Πάνος έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα με τον Αλέξη για το ποιος θα κερδίσει το διαγωνισμό αλαλούμ.
 Ποιανού η γνώμη μετράει περισσότερο μέσα στο κόμμα, του Παύλου η της Ραχήλ; Μάλλον της κ. Μακρή που φαίνεται να είναι το Νο2 του κόμματος. Σε όλες τις εκδηλώσεις βρίσκεται δίπλα στον αρχηγό της. Το κόμμα έχει δείξει μια διπρόσωπη συμπεριφορά σε οικιστικά ζητήματα. Από τη μια κάνει φιλικές επερωτήσεις στη Βουλή και από την άλλη  δεν ψηφίζει νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση για να προσεγγίσει το ΣΥΡΙΖΑ.

Ας βγούν επιτέλους να δηλώσουν ανοιχτά τη επίσημη θέση τους και να την αναρτήσουν στο διαδίκτυο. Δεν μπορεί ο κ. Χαϊκάλης να κλείνει το μάτι στους οικιστές και η Ραχήλ να κλείνει το μάτι στους αλλόκοτους οικολόγους του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και όσοι δεν τους έχουν καταλάβει, θα τους καταλάβουν πολύ σύντομα και τότε τα ποσοστά του κ. Χαϊκάλη θα κατέβουν εκεί που πρέπει να είναι δηλαδή κάτω από το 4%.

Β.Χ.