Τι δεν πρέπει να ψηφίσετε

Δεν πρέπει να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διότι : α) έφτασαν τη χώρα στη χρεοκοπία β) ακολουθούν την πιο καταστροφική εναλλακτική αντιμετώπισης της κρίσης.
Δεν πρέπει να ψηφίσετε ΔΗΜΑΡ γιατί έφυγε από τη συγκυβέρνηση για όλους του λάθος λόγους δηλαδή για να συνεχίσουν κάποιοι προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι να ζούν εις βάρος του υπόλοιπου ελληνικού λαού.
Δεν πρέπει να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ γιατί παρόλο που σαν κόμμα δεν είναι υπεύθυνο για τη χρεοκοπία της χώρας, υποστηρίζει το κρατισμό που είναι η αιτία της χρεοκοπίας της χώρας.
Δεν πρέπει να ψηφίσετε ΑΝΕΛ γιατί είναι το «δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ και είναι σαν να ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν πρέπει να ψηφίσετε ΚΚΕ λόγω: α) της υποστήριξης του κρατισμού β) μη ρεαλιστικής προσέγγισης σε εθνικά και οικονομικά θέματα.
Δεν πρέπει να ψηφίσετε ΧΑ διότι υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά για το δημοκρατικό φρόνημα και διάφορες ενέργειες του κόμματος.
Δεν πρέπει να ψηφίσετε  μικρά μνημονιακά κόμματα διότι επικροτείτε την καταστροφική πολιτική που εφαρμόζεται από τα μεγάλα μνημονιακά κόμματα.
Δεν πρέπει να ψηφίσετε μικρά αντιμνημονιακά κόμματα που δεν έχουν ελπίδα εισόδου στη Βουλή διότι είναι χαμένη ψήφος.

Πέρα από αυτά ψηφίσετε ότι θέλετε ! Δεν έμεινε τίποτα ; Ίσως προκύψει μέχρι τις εκλογές. Εάν όχι, πηγαίνετε καλύτερα για καφέ !


Γιώργος
άνεργος