ΠΑΣΟΚ για πάντα !

Το ΠΑΣΟΚ τέλειωσε ! Έτσι νομίζουν οι αφελείς! 
Το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει συνεχώς από το 1981 με μόνη εξαίρεση τις περιόδους Μητσοτάκη και Καραμανλή. Ακόμη και τότε οι «Πασόκοι» άφησαν τους Νεοδημοκράτες να κυβερνήσουν για λίγο, έτσι για «ξεκάρφωμα».  Οι άνθρωποι δεν παίζονται ! Για την ακρίβεια οι σύμβουλοι τους, όποιας εθνικότητας και αν είναι. Είναι έτη φωτός μπροστά από τους Νεοδημοκράτες  που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου επί δεκαετίες. Είχαν ανέκαθεν σοβαρό έλλειμμα στρατηγικού πολιτικού σχεδιασμού μεταξύ άλλων.Τους ψηφίζαμε λόγω της απέχθειας μας στο κρατισμό και έλλειψης άλλης εναλλακτικής.

Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να κυβερνάει στους “αιώνας των αιώνων»! Η εκσυγχρονιστική πτέρυγα του κου Στουρνάρα ετοιμάζεται να παραδώσει την εξουσία στην Παπανδρεϊκή πτέρυγα που βρίσκεται πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε η στρατηγική μετακίνηση το 2012 και μεταφέρθηκαν όλοι εκεί. Έχουν μάθει το «κόλπο» από την εποχή του Χρηματιστηρίου που «οι δικοί τους» χρησιμοποιούσαν σαν «όχημα» εισαγωγής μια εταιρεία μικρής αξίας . Τώρα χρησιμοποιούν σαν «όχημα» επανόδου στην εξουσία ένα κόμμα μικρής εκλογικής δύναμης . Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόκειται ο κος Τσίπρας να μετονομάσει το ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ Β κατά το Σχέδιο Β του κου Αλαβάνου.

Υποτίθεται ότι δημιουργούνται δύο στρατόπεδα, το μνημονιακό και το αντιμνημονιακό. Αυτό γίνεται για να «παραμυθιάζεται ο κοσμάκης». Παιχνίδια εξουσίας είναι και τίποτε άλλο. Ο Πάνος Καμένος έχει καταλάβει ότι ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τους Παπανδρεϊκούς; Μήπως το ξέρει και όλη η κόντρα με την οικογένεια Παπανδρέου είναι για τα μάτια του κόσμου;

PASOK FOR EVER !!!


Ηλίας
υπερχεωμένος