Γερμανογαλλικές μυστικές υπηρεσίες ελέγχουν απόλυτα τη ΝΔ

ο πιο ελεγχόμενος πολιτικός του πλανήτη
Όπως θα φανεί καθαρά στα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, μεγάλα ονόματα της ΝΔ έχουν εμπλοκή σε πλείστα σκάνδαλα. Αυτό δημιουργεί τρία πολύ σημαντικά θέματα:
1) δεν μπορεί ένα κόμμα εγκληματική οργάνωση να κυβερνάει τη χώρα 2) υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στη Δικαιοσύνη 3) από ποιούς ελέγχονται. Το τελευταίο ίσως είναι και το σημαντικότερο. Όπως φαίνεται, στις επόμενες εκλογές, οι υποανάπτυκτοι, οι ηλίθιοι  και τα πρόβατα θα εκλέξουν τη ΝΔ να κυβερνήσει τη χώρα. Θα είναι πιόνια όσων έχουν στοχεία για τις δεκάδες η εκατοντάδες ατασθαλίες και εγκλήματα. Αυτοί οι κάποιοι μπορεί να είναι η Μαφία, οικονομικοί παράγοντες η μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από σοβαρές πηγές, στοιχεία για πρόσωπα της ΝΔ έχουν όλες οι μυστικές υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα: γερμανικές, γαλλικές, αμερικανικές, αγγλικές, ρώσικες, ισραηλινές, τούρκικες, αλβανικές κλπ. Είναι και άλλες αλλά αυτές οι 8 είναι οι πιο δραστήριες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα περισσότερα στοιχεία τα έχουν γερμανικές και γαλλικές μυστικές υπηρεσίες. Αμερικάνοι, Ισραηλινοί και Ρώσοι έχουν καλύτερες μυστικές υπηρεσίες από τους Γερμανούς και τους Γάλλους. Οι Γερμανογάλλοι όμως είναι πιο αποδοτικοί στην Ελλάδα γιατί λόγω ΕΕ μπορούν να κινούνται με μεγαλύτερη άνεση και επίσης έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στην Ελλάδα και γενικότερα τις χώρες της ΕΕ.
Η ΝΔ είναι πειθήνιο όργανο των Γερμανών και των Γάλλων. Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι αυτό συμβαίνει γιατί είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όπου τον έλεγχο τον έχουν Γερμανοί και Γάλλοι. Είναι και αυτός ένας λόγος αλλά ο βασικός λόγος είναι ότι οι μυστικές τους υπηρεσίες έχουν στοιχεία που στη κυριολεξία «καίνε» μεγάλα ονόματα της ΝΔ. Τα στοιχεία αυτά δεν θέλουν να τα βγάλουν στη φόρα γιατί μετά δεν θα έχουν κάτι να τους κρατάνε.
Αντίστοιχο βέβαια συμβαίνουν και στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλα κόμματα. Έτσι έχει δημιουργηθεί μια ιδιότυπη ισορροπία όπου όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ξένες δυνάμεις και ιδιαίτερα οι Γερμανοί και οι Γάλλοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο στα κόμματα εξουσίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τους αφήνουν και τους ενθαρρύνουν να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους για να συγκεντρώνουν στοιχεία εναντίον τους. Τους βάζουν στη εξουσία γιατί τους ελέγχουν απόλυτα. Ένας λόγος που θέλουν να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί δεν έχουν ακόμη στοιχεία καθώς δεν έχουν προλάβει να υποπέσουν σε σοβαρά αδικήματα. Αυτά που έχουν κάνει είναι ψιλοπράγματα.     
Πολλά στοιχεία έχουν και τα αντίπαλα κόμματα. Η ΝΔ είχε μαζέψει πολλά στοιχεία για το ΠΑΣΟΚ και το αντίθετο. Υπάρχουν ειδικές ομάδες μέσα στα κόμματα που ασχολούται με αυτό. Υποβοηθούνται από τους κομματικούς που έχουν μέσα στις μυστικές υπηρεσίες. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχει εξίσου πολλά στοιχεία για τη ΝΔ, όσα έχουν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι. Δεν τα «βγάζει όμως στη φόρα» γιατί η ΝΔ έχει άλλα τόσα για το ΠΑΣΟΚ. Οι μεν κρατάνε τους δε και έτσι δεν μιλάει κανένας.  Το ίδιο ισχύει και με τους οικονομικούς παράγοντες και μιντιάρχες. Τα κόμματα τους κρατάνε με οικονομικές ατασθαλίες η παρανομίες και αυτοί με τη σειρά τους τους κρατάνε με άλλα στοιχεία. Έτσι επέρχεται και πάλι ισορροπία.  Όμως τους Γερμανούς και τους Γάλλους δεν τους κρατάνε από πουθενά και έτσι δεν επέρχεται ισορροπία και οι Γερμαμογάλλοι τους έχουν στο χέρι.
Η δεύτερη γραμμή πολιτικών της ΝΔ ελέγχεται απόλυτα από τη πρώτη δηλαδή τα μεγάλα ονόματα. Οι μεγάλοι τους κάνουν βουλευτές και τους δίνουν υπουργεία. Γερμανικές και γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ελέγχουν έτσι έμμεσα και αυτούς δηλαδή ελέγχουν απόλυτα όλη τη ΝΔ. Εκτός από στοιχεία για παρατυπίες και ατασθαλίες και εγκλήματα, έχουν και στοιχεία για προσωπικές αδυναμίες που θα πλήξουν την εικόνα των πολιτικών.
Η περίπτωση Καραμανλή είναι η πιο τρανταχτή. Πρέπει να είναι ο πιο ελεγχόμενος πολιτικός στο πλανήτη. Έχουν στοιχεία που όχι μόνο θα τον καταστρέψουν πολιτικά αλλά θα τον βάλουν και στη φυλακή. Εκτός από αυτό ελέγχεται και με απειλές. Στοιχεία έχουν και για το Σαμαρά, τους Μητσοτάκηδες, τον Μεϊμαράκη κλπ. Για τον Καραμανλή έχουν πολύ περισσότερα γιατί ήταν σχεδόν 6 χρόνια πρωθυπουργός και 12 χρόνια πρόεδρος της ΝΔ και έγιναν πολλά. Επιπλέον υπάρχουν στοιχεία για προσωπικές αδυναμίες του Καραμανλή.  Φήμες και δημοσιεύματα για όλα αυτά έχουν κυκλοφορήσει αλλά χωρίς στοιχεία παραμένουν απλώς φήμες. Ο Χατζημαρκάκης είχε πει το 2010 ότι ο Καραμανλής έπρεπε να είναι στη φυλακή. Για αυτή του τη δήλωση, οι Καραμανλικοί τον έκοψαν από τις λίστες της ΝΔ.  Ευρωβουλευτής της Γερμανίας ήταν, θα είχε πληροφορηθεί τα στοιχεία που έχουν οι Γερμανοί για τον Καραμανλή.
Οι Γερμανοί το θέλουν τον Καραμανλή ακριβώς εκεί που βρίσκεται, μέσα στη ΝΔ. Έχει ακόμη μεγάλη πέραση στους υποανάπτυκτους και αμόρφωτους ψηφοφόρους της λαϊκής δεξιάς που λειτουργούν με τη λογική του κοπαδιού. Το όνομα του και η παρουσία του φέρνει πολλούς ψήφους στη ΝΔ. Επίσης έχει μεγάλη δύναμη στο εσωτερικό του κόμματος γιατί ήταν επι 12 χρόνια πρόεδρος του. Ασκεί μεγάλο έλεγχο μέσα στο κόμμα. Αυτό ακριβώς θέλουν οι Γερμανοί, να φέρνει τους χαζούς ψηφοφόρους και να ελέγχει μεγάλο μέρος του κόμματος. Αυτοί με τη σειρά τους ελέγχουν απόλυτα τον Καραμανλή με πάρα πολλά στοιχεία που έχουν για σκάδαλα και προσωπικές αδυναμίες. Έτσι μέσω Καραμανλή ελέγχουν μεγάλο μέρος του κόμματος και εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους.
Δεν έχουν σημασία τα προεκλογικά προγράμματα, οι δηλώσεις και οι δεσμεύσεις. Αυτά είναι για το λαουτζίκο, τους αφελείς και τα πρόβατα. Ένα είναι το βέβαιο. Η ΝΔ θα κάνει ακριβώς ότι τους υποδείξουν οι Γερμανοί. Εάν τολμήσουν να παρεκκλίνουν έστω και λίγο από αυτά, όχι μόνο θα τους καταστρέψουν πολιτικά αλλά θα τους βάλουν και βαθιά μέσα στη φυλακή.


Τάσος Ν.