Δεν είναι ιδεολογία είναι ληστεία




Ερώτηση
Λέτε ότι θέλετε μικρό και αποτελεσματικό κράτος και να μην πηγαίνει ούτε 1€ από το χρήματα των φορολογούμενων χαμένα. Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι ο αριθμός των Δημοσίων υπαλλήλων είναι απλά θέμα ιδεολογικής προσέγγισης;


Απάντηση
Είναι θέμα ιδεολογικό η κατανομή εισοδήματος και πλούτου. Και εμείς υποστηρίζουμε μικρότερες διαφορές εισοδήματος και πλούτου. Είναι επίσης θέμα ιδεολογικό το μέγεθος της συνολικής φορολόγησης και κατ’ επέκταση του κράτους. Κάτι επίσης σημαντικό που δεν εξετάζεται είναι που πηγαίνουν τα χρήματα των φορολογούμενων. Έσοδα από υψηλή φορολόγηση μπορεί να κατευθύνονται σε κοινωνικά προγράμματα και δημόσιες επενδύσεις. Είναι θέμα ιδεολογίας εάν και κατά πόσο θα βοηθούνται οι ασθενέστερες ομάδες και κάτι που μας βρίσκει επίσης σύμφωνους.
Αυτό που εξακολουθεί να συμβαίνει σήμερα είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είναι θέμα ιδεολογίας αλλά παλιανθρωπιάς και κλεψιάς. Τη παλιανθρωπιά και τη κλεψιά του Καθεστώτος τη συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι άλλο να βοηθείται ο άνεργος, ο χαμηλόμισθος και ο χαμηλοσυνταξιούχος και άλλο ο άνεργος, ο χαμηλόμισθος και ο χαμηλοσυνταξιούχος να συντηρούν κομματικούς στρατούς.
 Το γαλαζοπράσινο Καθεστώς είχε πολλές αργομισθίες δηλαδή πληρωνόντουσαν υπάλληλοι χωρίς να δουλεύουν. Εκτός από αυτό πολλές θέσεις εργασίας δεν χρειάζονται και πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι προσφέρουν κάκιστη ποιότητα εργασίας και στη πραγματικότητα δουλεύουν πολύ λιγότερες ώρες από όσο πληρώνουνται.  Το να πληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι περισσότερο από όσο δουλεύουν δεν είναι θέμα ιδεολογίας αλλά κλοπής. Είναι σαν να βάζουν το χέρι στη τσέπη του φορολογούμενου και να τον κλέβουν.
Δεν επιτρέπεται στη σημερινή εποχή που οι φορολογούμενοι έχουν πιεστεί πολύ πέρα από τα όρια τους, να πηγαίνει έστω και 1€ από τα χρήματα του φορολογούμενου χαμένο. Υποστηρίζουμε μικρό κράτος με όσους υπαλλήλους είναι απαραίτητοι. Αυτοί πρέπει να έχουν ικανοποιητικές αποδοχές εφόσον δουλεύουν κανονικά.
Η Ελλάδα είχε δύο ληστρικές συμμορίες τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που έκλεβαν τους φορολογούμενους για να ταϊζουν τους κομματικούς στρατούς τους. Τώρα απέκτησε άλλες δύο το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Οι κομματικοί στρατοί του Δημοσίου ήταν κυρίως της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Τώρα οι μισοί τουλάχιστον από τον δημόσιο κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και ένα μικρό μέρος από το δημόσιο κομματικό στρατό της Νέας Δημοκρατίας πήγε στους ΑΝΕΛ.
Το κράτος ληστεύει τους φορολογούμενους για να συντηρεί τους κομματικούς στρατούς Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ των φορολογούμενων θα τελειώσει μόνο όταν και εάν οι πολίτες δώσουν τη δυνατότητα στη Νέα Αρχή να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Τότε όλοι οι εκμεταλλευτές των πολιτών θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. 

ΝΕΑ ΑΡΧΗ