Οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια και τα σώβρακα

Έλληνας φορολογούμενος στο τέλος της θητείας
ΣΥΡΙΖΑ φορώντας όλη τη περιουσία του
«Οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια» έλεγαν οι αντίπαλοι των κομμουνιστών από εδώ και ένα αιώνα περίπου. Οι κομμουνιστές τους κατηγορούσαν για προπαγανδιστές και ότι προσπαθούν να εκφοβίσουν. Το Φεβρουάριο του επόμενου έτους θα συμπληρωθεί ένας αιώνας από την Ρωσική Επανάσταση του 1917. Επίσημα η Επανάσταση θεωρείται ότι έγινε στις 7 Νοεμβρίου του 1917 που με το παλιό ημερολόγιο ήταν 25 Οκτωβρίου και για αυτό λέγεται Οκτωβριανή. Στις  8 Μαρτίου (23 Φεβρουαρίου με το παλιό) όμως έλαβε χώρα η πρώτη πράξη της Επανάστασης. Οι προλετάριοι πραγματικά πήραν τα σπίτια, τα χωράφια και τα εργοστάσια και τα έκαναν κρατικά.
Ο Κομμουνισμός ήρθε στην Ελλάδα με 70 χρόνια καθυστέρηση. Ο η αρχή του Εμφυλίου Πολέμου ήταν μεταξύ 1943 και 1946, ανάλογα με την ιστορική πηγή. Η Ελλάδα έγινε επίσημα Κομμουνιστική χώρα και μέλος του Κομμουνιστικού Μπλοκ τον Ιανουάριο του 2015 δηλαδή 70 χρόνια μετά. Όπως όλα δείχνουν οι παλιοί προπαγανδιστές θα επαληθευτούν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με κάθε τρόπο να συντηρήσει το υδροκέφαλο και σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.  Παράλληλα είναι υποχρεωμένος λόγω Μνημονίων να ακολουθήσει διάφορους περιορισμούς. Αντί για τον δρόμο των μειώσεων των κρατικών εξόδων, διάλεξε την αύξηση των φόρων. Επίσης δέχτηκε την απελευθέρωση των πλειστηριασμών κατοικίας.
Έτσι εάν δεν μας πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες θα μας τα πάρουν οι Κομμουνιστές έμμεσα η άμεσα. Οι πολίτες ήδη αδυνατούν να ανταποκριθούν στη σκληρή και βάναυση φορολόγηση. Σε πρώτη φάση θα δώσουν ότι ελάχιστες καταθέσεις τους έχουν απομείνει. Σε δεύτερη θα αναγκαστούν να πουλήσουν όσο-όσο τη κινητή περιουσία τους, μετοχές, κοσμήματα, αυτοκίνητα. Στις σημερινές συνθήκες τα αυτοκίνητα, κοσμήματα και μετοχές δεν πιάνουν τίποτα.
Μετά θα πουλήσουν ακίνητη περιουσία, σπίτια και χωράφια, «κοψοχρονιά» για να μπορέσουν να καλύψουν φορολογικές υποχρεώσεις και εισφορές. Είτε τα πουλήσουν είτε όχι τα έχουν χαμένα από χέρι. Εάν δεν τα πουλήσουν για να πληρώσουν φόρους και εισφορές θα τους τα πάρουν οι κομμουνιστές μέσω της Εφορίας. Στο τέλος θα μας πάρουν και τα «σώβρακα».
Τι εξυπηρετεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία; Οι πολίτες τους ψήφισαν τη πρώτη φορά για να μην εφαρμόσουν τα Μνημόνια. Τη δεύτερη φορά έδωσαν κάτι ασαφείς και αόριστες υποσχέσεις ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Τελικά αποδεικνύονται χειρότερα. Ο Σαμαράς δεν μας πήρε τα σπίτια και για αυτό «πήρε πόδι». Οι κομμουνιστές θα μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε.
Βέβαια η λύση δεν είναι να επανέλθει το γαλαζοπράσινο Καθεστώς που λεηλάτησε και κατέστρεψε τη χώρα. Η λύση είναι να δημιουργηθεί ένα νέο κέντρο+δεξιό σχήμα που σύντομα θα αντικαταστήσει το ΣΥΡΙΖΑ, πριν προλάβουν οι κομμουνιστές να μας «πάρουν και τα σώβρακα». Για αυτό αγωνιζόμαστε.
Να διευκρινίσουμε ότι στη Νέα Αρχή είμαστε υπέρ της μείωσης διαφορών εισοδήματος και πλούτου. Επίσης δεν καλύπτουμε φοροφυγάδες και αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους με μια μικρή μείωση της μεγάλης περιουσίας τους. Όταν κάποιος έχει δέκα σπίτια, δεν πειράζει να πουλήσει 1-2 για να πληρώσει φόρους και εισφορές. Αναφερόμαστε στο μέσο φορολογούμενο που οι κομμουνιστές δεν θα του αφήσουν τελικά ούτε και τα «σώβρακα».