Je suis Papastavrou

Ο γιος του μπαμπά του είχε δηλώσει : « Μακάρι να υπήρχαν 10 Παπασταύρου». Ο Παπασταύρου όπως έχει γραφτεί ξανά και ξανά είναι συνεργάτης και κολλητός της γυναίκας του γιου του μπαμπά του. Ο γιος του μπαμπά του όμως κάνει ένα μεγάλο λάθος. Όχι μόνο υπάρχουν 10 Παπασταύρου αλλά χιλιάδες Παπασταύρου. Σχεδόν όλη η ΝΔ είναι Παπασταύρου.
Ο Παπασταύρου δεν έχει καταδικαστεί. Πότε καταδικάστηκε κανένας από αυτούς όλους για να γίνει τώρα; Το ότι μάλλον δεν θα καταδικαστεί δεν σημαίνει ότι δεν έκανε τίποτα. Σημαίνει απλώς ότι στην υποανάπτυκτη χώρα Γκρεκιστάν, η Δικαιοσύνη είναι σκληρή για τους πολλούς και ανύπαρκτη για τους λίγους. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που έπρεπε να είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής και κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ο Παπασταύρου είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ακούγονται πάρα πολλά για πολλούς. Όταν κάτι το ξέρουν τουλάχιστον δύο, μετά το ξέρει η μισή Ελλάδα. Δεν μπορούμε να τα γράψουμε χωρίς να έχουμε αποδείξεις γιατί μετά θα αντιμετωπίσουμε μηνύσεις και αγωγές. Ο Παπασταύρου δεν είναι η εξαίρεση μέσα στη ΝΔ. Είναι ο κανόνας. Σχεδόν ΟΛΟΙ είναι ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ στη Νέα Δημοκρατία .
Όταν είχε συμβεί το τραγικό και κατακριτέο γεγονός στο Παρίσι, εκατομμύρια άνθρωποι είχαν χρησιμοποιήσει με κάθε τρόπο την έκφραση «Je suis Charlie» δηλαδή «είμαι και εγώ Charlie». Το είχαν φωνάξει, το είχαν σε πανό, σε επιγραφές σε κονκάρδες κλπ. Μπορεί καθένας να το αντιλαμβανόταν με  διαφορετικό τρόπο. Συνήθως σήμαινε ότι συμπάσχουν η ότι υποστηρίζουν την ελευθερία της έκφρασης. Είχε σπεύσει και η κόρη του μπαμπά της, η αδελφή του γιου το μπαμπά του, να κρατήσει μια ταμπέλα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.
Νομίζω πως τώρα πρέπει όλοι οι Νεοδημοκράτες να κάνουν το ίδιο τώρα με την πρόταση:

JE SUIS PAPASTAVROU

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ


Να το βροντοφωνάξουν δυνατά, να το βάλουν σε πανό, επιγραφές, κονκάρδες, αυτοκόλλητα...

Δημήτρης