Πολιτικός Σατανισμός

 
Ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ
Καλά τα γράφετε ότι κέρδισε η εγχώρια διαπλοκή, η οικογενειοκρατία, οι ξένες δυνάμεις, οι φλώροι ΒΠ και ΝΠ, τα Κολεγιόπαιδα. Ξεχνάτε όμως το σημαντικότερο. Ξεχνάτε να αναφέρετε τον μεγάλο νικητή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ. Είναι ο Άρχοντας του Σκότους, ο Πονηρός, ο Όφις, ο Σαταναέλ.
Η ιδεολογία που έχει ο Μητσοτάκης είναι η πολιτική έκφραση του Σατανισμού. Η Εκκλησία λανθασμένα έχει την εντύπωση ότι ο μεγάλος εχθρός είναι η αριστερά. Ισχύει από την άποψη ότι πολλοί αριστεροί είναι άθεοι.
Από άποψη αξιών όμως η χριστιανική θρησκεία και η αριστερά έχουν κοινά: ανθρωπισμός, αλληλεγγύη, ευαισθησία, βοήθεια στους αδύνατους. Η μόνη ιδεολογία που δεν έχει καμμία σχέση με τις χριστιανικές αρχές είναι η ιδεολογία του Μητσοτάκη και των ομοϊδεατών του. Οι αξίες που υπηρετούν δεν είναι ανθρωπιστικές: ιδιοτέλεια, λατρεία του χρήματος, ασυδοσία. Είναι ακριβώς οι αξίες του Σατανισμού.
Σε καμμία περίπτωση δεν είμαστε (η Νέα Αρχή) κόμμα της Εκκλησίας. Υπάρχουν άλλα κόμματα με σαφή προσανατολισμό την Εκκλησία, για όποιον ενδιαφέρεται. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, έχουμε κεντρώους, φιλελεύθερους και λαϊκούς δεξιούς. Ακροδεξιούς τύπου Άδωνι Γεωργιάδη δεν έχουμε. Έχουμε πολλούς ανθρώπους θρησκευόμενους. Έχουμε και φιλελεύθερους που δεν έχουν ιδιαίτερα στενή σχέση με τη θρησκεία. Δεν είναι όμως τύπου Μητσοτάκη και Βαρβιτσιώτη. Έχουν ηθική υπόσταση και ανθρωπιστικές αξίες. Έχουν ίδιες αξίες με τους αληθινούς χριστιανούς χωρίς να είναι θρησκευόμενοι. Φιλελεύθεροι, λαϊκοί δεξιοί και κεντρώοι έχουμε μεγάλη ομοιογένεια από άποψη αξιών. Ανήκουμε στη κέντρο+δεξιά, στηρίζουμε το σύστημα της ελεύθερης οικονομίας αλλά με ανθρωπιστικές αξίες. Στο επίκεντρο είναι πάντα ο άνθρωπος και όχι οι αριθμοί. Από αυτή την άποψη είμαστε κοντά στην Εκκλησία.
Διάβασα και για τον Μπαλτάκο. Είναι πραγματικά θλιβερό πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος. Ο κατήφορος του δεν έχει τέλος. Ίσως ήταν μια δοκιμασία από τον Θεό, στην οποία απέτυχε οικτρά. Θα καίγεται αιώνια στη Κόλαση μαζί με τον Μητσοτάκη, τον Βαρβιτσιώτη και τον Γεωργιάδη. Δεν ξέρω πόσα παιδιά έχει αλλά ξέρω σίγουρα ότι έχει ένα γιο. Είχε δημιουργηθεί ένα επεισόδιο με τους Χρυσαυγίτες που είχε λάβει δημοσιότητα. Τότε (ο γιος) υπηρετούσε στα ΟΥΚ. Σκέφτηκα ποια θα ήταν, σε αυτή τη ζωή, μια καλή τιμωρία από τον Θεό (για τον πατέρα Μπαλτάκο) επειδή ακολούθησε τον πολιτικό Σατανισμό. Είπαμε, στην αιωνιότητα θα καίγεται στη Κόλαση μαζί με τους φίλους του. Να έρθει μια μέρα ο γιος του και να του ανακοινώσει ότι έγινε κοπέλα. Αυτό θα ήταν μια καλή τιμωρία! Για τον Μητσοτάκη κάτι τέτοιο δεν θα ήταν τιμωρία. Εάν του συνέβαινε θα χαιρόταν πολύ. Έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνω εγώ.

Τρύφων