Πουλάνε τη μάνα τους και το πατέρα τους

Ήδη έχουμε πάρει δείγματα του νέου ήθους της προεδρίας Μητσοτάκη. Ο επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας Νίκος Γεωργιάδης φέρεται να είναι παιδεραστής. Εάν θέλει να είναι κανείς ομοφυλόφιλος είναι δικαίωμα του. Έχει όμως υποχρέωση να το γνωστοποιήσει στους ψηφοφόρους που έχουν με τη σειρά τους δικαίωμα να γνωρίζουν. Η παιδεραστία όμως είναι το χειρότερο έκγλημα. Αυτούς έπρεπε να τους σκοτώνουν. Εάν ούτε ο Βαξεβάνης ούτε κανείς άλλος το έβγαζε στη φόρα μπορεί ο Νίκος Γεωργιάδης να γινόταν μια μέρα μεγαλοϋπουργός. Θα ήταν ελεγχόμενος από οποιονδήποτε είχε αυτή τη πληροφορία. Φοβάμαι ότι θα έχουμε και άλλα και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Το φοβάμαι είναι σχήμα λόγου, οι σωστές λέξεις είναι ελπίζω και πιστεύω.

Διάβασα στο Ψίθυροι και φήμες την ιστορία του γάμου της Μανωλίδου, συζύγου του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι σοκαριστικό! Το προξενιό είχε γίνει για τη μάνα της και αυτή έφαγε της μάνας της τον άντρα και τι άντρα! Ο γάμος έγινε το 1995, αυτός ήταν τότε 55 χρονών και αυτή 20 χρονών. Η Μανωλίδου, ακόμη και τώρα που είναι 40άρα, είναι καλή από εμφάνιση. Στα 20 χρόνια της θα ήταν πολύ καλύτερη και θα μπορούσε να παντρευτεί όποιο όμορφο νεαρό ήθελε.
 Προτίμησε για το χρήμα, ένα γέρο, ομοφυλόφιλο, μέτριας εμφάνισης από ένα νέο όμορφο ετεροφυλόφιλο. Και έκανε μαζί του δύο παιδιά. Ο άνδρας που πηγαίνει με πλούσιες γριές λέγεται ζιγκολό. Η γυναίκα που πηγαίνει με πλούσιους γέρους για τα λεφτά τους πως λέγεται; Ζιγκολού; Θα έπρεπε να υπάρχει ένα αντίστοιχο όνομα.
Ταιριάζει απόλυτα με τον σύζυγο της, Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Πουλάνε τον πατέρα τους και τη μάνα τους χωρίς κανένα ενδοιασμό, για το χρήμα και τη δόξα. Ο Γεωργιάδης πρόδωσε το (πολιτικό) πατέρα του Καρατζαφέρη. Ο Καρατζαφέρης τον μάζεψε, τον έβαλε στο σπίτι του και τον τάιζε. Το παλιόπαιδο ο Άδωνις (να μη πω τη λέξη κ..) για να τον ευχαριστήσει, του γκρέμισε το σπίτι.
Άνθρωποι σαν και αυτούς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στη πολιτική. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό. Υπέρτατες αξίες είναι το χρήμα και μετά η δόξα.  Όποιος τους κάνει τη καλύτερη προσφορά κερδίζει: Γερμανοί, Γάλλοι, Αμερικάνοι, Άγγλοι, Ρώσοι, Τούρκοι, Αλβανοί κλπ.
Βέβαια δεν είναι η μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα. Δυστυχώς είναι και άλλοι πολοί που έχουν την ίδια νοοτροπία με αυτούς. Είναι αυτοί που τους συναναστρέφονται, τους υποστηρίζουν και τους ψηφίζουν. Υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό Ελλήνων που το χρήμα είναι το μόνο που έχει αξία.
Δεν έχει σημασία από που έχει προέλθει. Μπορεί να είναι από  διακίνηση γυναικών η ναρκωτικών, ληστεία, προδοσία, βίζιτες, ζιγκολίκια η οτιδήποτε άλλο. Το πως  βρίσκεται το χρήμα δεν είναι πρόβλημα. Όποιος καταφέρει να το αποκτήσει χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε αυτή τη κάστα ανθρώπων*.
Ξέραμε και εμείς να κάνουμε λεφτά και να γίνουμε βουλευτές και υπουργοί με προδοσία, ζιγκολίκια, αλλαξ..ολιές, βίζιτες, διακίνηση κλπ. Δεν θέλουμε όμως. Θέλουμε να αναδειχθούμε με την αξία μας και την εργασία μας, όπου αυτά μας φτάσουν. Μένω σε ένα διαμέρισμα 70 τμ και «καθαρίζω» λίγο πάνω από ένα χιλιάρικο το μήνα. Μένουν σε βίλες εκατοντάδων τετραγωνικών και τσεπώνουν χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα.
Δεν τους θαυμάζω και ούτε τους ζηλεύω. Αισθάνομαι αποστροφή και οίκτο. Δεν θέλω ούτε να τους φτύσω γιατί θα χαραμίσω το σάλιο μου. Διαβάζω πολλές προτάσεις να πάμε εμείς (ΝΑ) με αυτούς (ΝΔ). Επιθυμώ να έχω μια φιλική συνάντηση με τους συναγωνιστές που κάνουν αυτές τις προτάσεις για να τους εξηγήσω κάποια πράγματα. Τι σχέση έχουμε με τα αποβράσματα της κοινωνίας; Όσο η μέρα και η νύχτα. Τώρα η κεντροδεξιά βρίσκεται στο πιο βαθύ σκοτάδι. Όταν φύγουν αυτοί και έρθουμε εμείς, τότε θα αρχίσει να χαράζει!

*Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αναδειχθεί και έχουν κάνει χρήματα με την αξία τους και τη προσπάθεια τους. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς αλλά σε όσους  έχουν πετύχει με όλους τους άλλους τρόπους.  

Γεράσιμος