Είμαστε πλειοψηφία

Ψήφοι Νέας Δημοκρατίας

2004
3.359.682
100,00%
2015
1.526.205
45,43%
Διαφορά
1.833.477
54,57%

Τα λέω σωστά; Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος; Δεν νομίζω! Το ήλεγξα ξανά και ξανά! Από όλους εμάς που ψηφίσαμε ΝΔ το 2004, το 55%  δεν τους ψηφίζει  πια! Τους έχει μείνει μόνο το 45% και αυτό βαίνει μειούμενο. Είμαστε πλειοψηφία! Με την πόλωση μπορούμε να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει. Να χαροπαλεύουν να μπούν στη Βουλή.  Να πάνε στο σπίτι τους στη καλύτερη και στη φυλακή στη χειρότερη.

Χρεοκόπησαν τη χώρα και στη συνέχεια μας εξόντωσαν. Μας έχουν φτάσει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Αυτοί έχουν οι καθένας από 20 και πάνω ακίνητα και τουλάχιστον ένα εκατομμύριο σε καταθέσεις στο εξωτερικό. Είναι τα δικά μας λεφτά που μας τα άρπαξαν είτε με νόμιμους είτε με παρόνομους τρόπους. Φρόντισαν να «βολέψουν» όλους τους δικούς τους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Είναι όλοι μια χαρά τακτοποιημένοι και εμείς δεν ξέρουμε εάν θα ζούμε σε ένα μήνα.
Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι κεντροαριστερούληδες. Είναι δικό τους πρόβλημα! Η δεξαμενή της κεντροδεξιάς είναι συγκεκριμένη και είναι περίπου το 50%. Όποιος «πάρει λίγο κεφάλι» θα φύγει μπροστά με μεγάλη διαφορά λόγω της πόλωσης. Δεν επιτρέπεται να είναι αυτό το κόμμα και αυτοί οι άνθρωποι η βασική δύναμη της κεντροδεξιάς. Πρέπει να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στη φαρσοκωμωδία που λέγεται Νέα Δημοκρατία!
Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε από εδώ και από εκεί. Πολλοί δεν ψηφίζουμε καθόλου ενώ άλλοι είναι σκορπισμένοι σε διάφορα κόμματα. Χρειάζεται να οργανωθούμε και να μαζευτούμε σε ένα πολιτικό σχήμα. Μετά να εξαπολύσουμε ανελέητο κυνηγητό σε όλους του παλιανθρώπους που τους υποστηρίζουν (με νόμιμους τρόπους).  Τα πράγματα είναι απλά. Η εμείς θα ζήσουμε η αυτοί!

Σωτήρης