Τι είδους Νέα Παγκόσμια Τάξη ;

            
Ποιοι είναι από πίσω από το Μητσοτάκη; Οι ίδιοι που είναι και πίσω από τον Μεϊμαράκη, το Τζιτζικώστα και τον Γεωργιάδη. Ποιοί έβαλαν το Θεοδωράκη στη Βουλή; Αυτοί που έβαλαν και τον Λεβέντη. Ποιοι ανέβασαν τα ποσοστά της ΧΑ; Αυτοί που τα κατέβασαν. Ποιοι έφτασαν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 36%;  Αυτοί που έφτασαν τους ΑΝΕΛ στο 10%.  Ποιοι έδωσαν το δαχτυλίδι στο Τσίπρα; Αυτοί που το έδωσαν και στον Παπανδρέου. Ποιοι έκαναν τον Ομπάμα πρόεδρο των ΗΠΑ; Αυτοί που έκαναν την Μέρκελ Καγκελάριο της Γερμανίας. Όλοι αυτοί είναι οι ίδιοι και δεν είναι άλλη από την Παγκόσμια ΑΡΧΗ.
            Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν προσεκτικά διαλεχτεί ώστε να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: 1) ευχέρεια λόγου 2) επικοινωνιακή ικανότητα 3) μειωμένη αντίληψη 4) χαμηλή ηθική 5) φιλοδοξία και φιλαργυρία. Πρέπει να είναι μειωμένης αντίληψης ώστε να μην μπορούν να δουν τη συνολική εικόνα και να περιορίζονται σε αυτό που τους λένε.
            Έτσι νομίζουν ότι τους υποστηρίζει η Α χώρα η ο Β επιχειρηματικός όμιλος. Εάν μπορούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι από την ΑΡΧΗ θα ανακάλυπταν ότι πίσω από την Α χώρα η τον Β επιχειρηματικό όμιλο βρίσκεται η Παγκόσμια ΑΡΧΗ. Δεν ξέρουν ότι αυτοί που μιλάνε μαζί τους, τους καθοδηγούν και τους υποστηρίζουν, κάνουν το ίδιο και με όλους τους άλλους.
            Η Παγκόσμια Ένωση δεν είναι κάτι μελλοντικό αλλά κάτι που ήδη υπάρχει. Δεν έχει πάρει ακόμη την τελική μορφή. Σε επίπεδο χωρών, στο ψηλότερο σημείο βρίσκονται ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία, Κίνα. Στην ΕΕ υπάρχει δυαρχία, εκπροσωπείται από τους επικεφαλείς της αλλά και την ισχυρότερη χώρα τη Γερμανία.  Αυτοί οι τέσσερις θα μοιράσουν το κόσμο. Τη Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν μας την έχουν εξηγήσει διότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο πως θα είναι. Περιμένουν να δούν πως θα προχωρήσει το πείραμα της ΕΕ.
            Στους BRICS έχουμε την Βραζιλία από την Νότια Αμερική και την Νότια Αφρική από την Αφρική. Μήπως οι δύο χώρες θα παίξουν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στην ενοποίηση των ηπείρων τους; Η Ρωσία θα είναι στην ίδια Ένωση με την Κίνα; Μήπως  μοιράσουν την Ασία στα δύο δηλαδή Βορειοδυτική με τη Ρωσία και Νοτιανατολική με την Κίνα; Η Ινδία τότε τι ρόλο θα παίξει; Το Ισραήλ θα «κολλήσει» με την Ευρώπη; Μήπως δημιουργηθεί Μεσογειακή η Ανατολικομεσογειακή Ένωση; Οι Αραβικές χώρες θα προστεθούν κάπου η θα δημιουργήσουν ανεξάρτητη Ένωση;
            Δεν ξέρω εάν η Παγκόσμια ΑΡΧΗ έχει απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Αίσθηση μου είναι ότι όλα είναι ανοικτά. Τώρα γυρίζει ο τροχός. Δυστυχώς για εμάς τους Έλληνες, οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι, αδιάβαστοι και διεφθαρμένοι. Έτσι δεν μπορούν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό για τους κατοίκους του τόπου. 

Νίκος Β