Το κόμμα του ΤΙΠΟΤΑ

Από τη μία έχουμε αυτούς κρυφά υποστηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, την Παγκόσμια Κυβέρνηση και την Πανθρησκεία. Από την άλλη έχουμε τους άλλους που κρυφά υποστηρίζουν την έξοδο από την Ευρωζώνη και ίσως την ΕΕ. Θέλουν την Ελλάδα να μείνει Ελληνική, Ορθόδοξη και εθνικά ανεξάρτητη. Χωράνε στο ίδιο κόμμα; Με ΤΙΠΟΤΑ!
Από τη μια έχουμε αυτούς που ανοιχτά σε συγκεκριμένα κοινά υποστηρίζουν την επίλυση του δασικού προβλήματος. Είναι ως επί το πλείστον βουλευτές σε περιοχές που υπάρχει έντονο το πρόβλημα. Βλάχος, Μπούρας, Οικονόμου είναι όλοι στο Υπόλοιπο Αττικής. Είναι και πολλοί άλλοι από διαφορετικούς νομούς. Από την άλλη έχουμε τους Αλαφουζοοικολόγους. Χωράνε στο ίδιο κόμμα; Με ΤΙΠΟΤΑ!
Από τη μια έχουμε τους οπαδούς της οικονομικής ακροδεξιάς, του νεοφιλελευθερισμού. Από την άλλη έχουμε πιο οικονομικά μετριοπαθείς που θέλουν δικαιότερη κατανομή εισοδήματος και περισσότερη κοινωνική ευαισθησία. Χωράνε στο ίδιο κόμμα; Με ΤΙΠΟΤΑ!

Από τη μια έχουμε ανθρώπους συντηρητικών αρχών που είναι σκεπτικοί έως εχθρικοί σε ζητήματα ομοφυλοφίλων, ναρκωτικών κλπ. Από την άλλη έχουν τους free που είναι ανοιχτοί και φιλικοί προς όλα αυτά τα ζητήματα. Χωράνε στο ίδιο κόμμα; Με ΤΙΠΟΤΑ!
Από τη μια έχουμε αυτούς που θέλουν μια «καθαρή» Ελλάδα με λίγους έως καθόλου μετανάστες. Από την άλλη έχουμε τους οπαδούς της Παγκοσμιοποίησης που κρυφά υποστηρίζουν «μπέστε σκύλοι αλέστε». Χωράνε στο ίδιο κόμμα; Με ΤΙΠΟΤΑ!

Η ΝΔ είναι ένα απόλυτο μπάχαλο, μόνο που δεν βγαίνει προς τα έξω. Τα πραγματικά πιστεύω τόσο των πολιτικών όσο και των ψηφοφόρων είναι τόσο αντιφατικά και αντίρροπα πού είναι αδύνατο να συνυπάρξουν στο ίδιο κόμμα. Πως το κατάφεραν τόσο καιρό; Βρήκαν τη κοινή συνισταμένη όλων των αντιθέτων. Το ΤΙΠΟΤΑ! Είναι κατ’ εξοχήν κόμμα του ΤΙΠΟΤΑ. Δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ επί της ουσίας και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ επί της ουσίας. Απλά υπάρχουν, κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση, εξαπατούν όλες τις πλευρές και νέμονται την εξουσία!

Βασίλης Π