Ο Βαγγέλας σε θέλει πεθαμένο!

            
          Εξαθλιωμένε Έλληνα ψηφοφόρε έχεις βασικά δύο επιλογές. Η μία είναι να ψηφίσεις ένα μνημονιακό κόμμα. Αυτά είναι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, Ένωση Κεντρώων κλπ. Ο Καμένος δήλωσε πρόσφατα ότι οι ΑΝΕΛ είναι αντιμνημονιακό κόμμα. Υπάρχουν άραγε τόσο ηλίθιοι άνθρωποι που να το πιστεύουν; Οι άλλοι τουλάχιστον παραδέχονται το μνημονιακό τους χαρακτήρα.
            Αυτά τα κόμματα θα σε εξοντώσουν για να περνάνε καλά αυτοί και οι φίλοι τους. Θα σε εξοντώσουν για να πάρουν περισσότερα ακίνητα και να αυξήσουν τις καταθέσεις τους οι βουλευτές τους. Θα σε εξοντώσουν για να δώσουν δημόσιες προμήθειες στους φίλους τους σε τιμή διπλάσια από τη κανονική. Θα σε εξοντώσουν για να περνάει καλά ένα 20% προνομιούχων. Από το 38% που ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα οι μισοί περίπου επηρεάστηκαν από τη πλύση εγκεφάλου που έγινε με τα ΜΜΕ και ψήφισαν αντίθετα στο συμφέρον τους.
            Εσένα ξέρεις πολύ καλά τι σε περιμένει. Το έχεις ζήσει πέντε χρόνια. Εάν ψηφίσεις ένα από αυτά τα κόμματα τότε η κατάσταση θα συνεχιστεί ίδια και χειρότερη όπως τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Θα σου κόψουν και άλλο το μισθό και τη σύνταξη, θα σου πάρουν όλη τη κινητή και ακίνητη περιουσία. Θα μείνεις άνεργος και δεν θα μπορέσεις ποτέ να βρεις  δουλειά. Η οικογένεια σου θα κοιμάται στο δρόμο και θα τρώει στα συσσίτια, όσο υπάρχουν. Κάποια στιγμή θα σταματήσουν και τα συσσίτια και τότε η οικογένεια σου θα πεθάνει από τη πείνα. Ίσως να μη προλάβετε να πεθάνετε από τη πείνα. Μπορεί να σας έχουν σκοτώσει άλλοι άστεγοι για να σας πάρουν τα παπούτσια και τα παλτά.
            Η άλλη εναλλακτική είναι να ψηφίσεις ένα αντιμνημονιακό κόμμα δηλαδή ΛΑΕ, ΧΑ, ΚΚΕ, ΕΠΑΜ κλπ. Θα περάσεις ένα διάστημα πολύ δύσκολα.  Θα κρατήσεις όμως το σπίτι σου και τις καταθέσεις σου. Θα έχεις μια δουλειά. Θα έχεις ένα πιάτο φαγητό για την οικογένεια σου. Δεν θα πεθάνετε στο δρόμο σαν τα σκυλιά. Υπάρχει μια μικρή ελπίδα εάν ψηφίσεις πάλι ΟΧΙ στα μνημονιακά κόμματα. 
           Αλλιώς ετοιμάσου να πεθάνεις μαζί με όλη την οικογένεια σου! Ο πρόεδρος μαϊμού Βαγγέλας σε θέλει πεθαμένο για να αγοράσει και άλλα ακίνητα. Το ίδιο και ο Σταύρος, η Φώφη και ο Βασίλης. Ο Αλέξης δεν ξέρει τι θέλει. Μην τον ξεσυνερίζεσαι. Μικρό παιδί είναι! Ο Πάνος ξέρει πολύ καλά τι θέλει. Θέλει τη καρέκλα του Υπ. Εθνικής Αμύνης. Μόνο αυτό τον ενδιαφέρει. 

Μάριος Κ