Άλλου είδους εθνική συνεννόηση


            Δεν πιστεύω αυτά που  διαβάζω στη κατηγορία 
Εντάξει, εάν είναι με μια δόση χιούμορ να γελάσω. Εάν όμως τα εννοείτε έχω σοβαρότατες αντιρρήσεις. Αντιλαμβάνομαι ότι η απόγνωση και η οργή θολώνουν το μυαλό. Γιατί να γίνει εμφύλιος, πραξικόπημα η πόλεμος με άλλη χώρα; Γιατί να σκοτωθούμε μεταξύ μας η με κάποιο γειτονικό λαό. Αφού υπάρχει λύση και είναι πολύ απλή.  

Εθνική συνεννόηση
          
  Όχι όμως όπως την εννοούν δηλαδή συνεννόηση των κομμάτων. Εάν τυχόν συνεννοηθούν θα είναι για να προστατεύσουν τις προνομιούχες κοινωνικές ομάδες και να εξοντώσουν το λαό. Χρειάζεται εθνική συνεννόηση του λαού ενάντια στο διεφθαρμένο και ανίκανο πολιτικό σύστημα. Πολιτικό σύστημα, άρχουσα τάξη, πολιτικοοικονομική ελίτ, οικονομική ολιγαρχία είναι ένα και το αυτό. Πρέπει ο λαός να ενωθεί από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά και να εκδιώξει βίαια όλους αυτούς τους άχρηστους εκμεταλλευτές.

            Μόνο τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα. Με αυτό το πολιτικό σύστημα δεν θα μπορέσει να λυθεί κανένα πρόβλημα γιατί αυτοί είναι το πρόβλημα. Τους απευθύνω έκκληση να παραιτηθούν όλοι άμεσα και να αποσυρθούν από τη πολιτική ούτως ώστε να μπορέσουν να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας άνθρωποι ικανοί και ακέραιοι.  Δεν περιμένω ότι θα το κάνουν. Εάν όμως ξυπνήσουν κάποτε τα ζώα μπορεί και να τους εκτελέσουν όλους στο Γουδί. 

Γιώργος Π