Ειλικρίνεια και σταθερότητα


            Δηλώνω ότι ούτε Μνημονιακός είμαι ούτε Μητσοτακικός ούτε υπέρ της οικογενειοκρατίας. Η Ντόρα ήταν πραγματικά εξ αρχής θετικά διακείμενη προς τα Μνημόνια. Έπρεπε να το είχε κάνει με μεγαλύτερη ευαισθησία. Προτιμώ κάποιον που είναι εξαρχής μνημονιακός παρά κάποιον που το παίζει αντιμνημονιακός και μετά το γυρίζει όπως ο Τσίπρας και ο Σαμαράς. 
       
Ο Καραμανλής και η Ντόρα ήταν οι μόνοι που κράτησαν ειλικρινή στάση και το πλήρωσαν. Στον ελληνικό λαό  αρέσουν τα ψέματα, θέλει να τον δουλεύουν. Ο Καραμανλής είπε ευθέως ότι έρχονται πολύ σκληρά μέτρα. Ο Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί με το «λεφτά υπάρχουν» ότι σκληρά μέτρα δεν είναι απαραίτητα. Έτσι κέρδισε την εξουσία με πρωτοφανή διαφορά για να  εφαρμόσει τα πολύ σκληρά μέτρα που είχε εξαγγείλει ο Καραμανλής.
            Η Ντόρα πραγματικά θα κάνει light αντιπολίτευση στο Τσίπρα από τη στιγμή που και αυτός θα προσχωρήσει στο μνημονιακό στρατόπεδο. Δεν θα αλλάξει η Ντόρα στάση αλλά ο Τσίπρας. Ο Σαμαράς όπως φαίνεται είχε σκοπό να το ξαναγυρίσει στο αντιμνημονιακό.
            Τέλος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι κόρη του Μητσοτάκη. Αυτό έχει τα αρνητικά του και τα θετικά του. Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει σταθερή στάση και άποψη ως προς τον κρατισμό. Μη ξεχνάμε ότι εάν είχαν αφήσει το Μητσοτάκη να κάνει αυτά που έπρεπε το ’90 δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. 

Γιάννης Κ