Δεν ξεκουμπίζονται

Έμαθα ότι το dream team του Σαμαρά εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Εάν είχαν λίγο φιλότιμο θα υπέβαλαν την παραίτηση τους για να διευκολύνουν τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς χωρίς αυτούς έχει μια μικρή πιθανότητα να παραμείνει αρχηγός. Μαζί τους η θα τον φάνε η θα μετακομίσει όλο το σχεδόν το κόμμα αλλού. Όμως έχουν μουλαρώσει και δεν τον κουνάνε ρούπι.

Έχουν μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή της χώρας, της ΝΔ και του Σαμαρά. Είχαν απομονώσει τον Σαμαρά από το υπόλοιπο κόμμα και την κοινωνία. Είχαν συγκεντρώσει επάνω τους όλα τα θέματα. Τα πάντα πέρναγαν από 5-6 άτομα και κυρίως από ένα. Ο Σαμαράς είναι άμοιρος ευθυνών; Και βέβαια όχι γιατί αυτός τους τοποθέτησε.

Στην Ελλάδα θα πρέπει κάποτε οι θέσεις να δίνονται βάσει ικανοτήτων και όχι φιλικής σχέσης η υποχρέωσης. Τη κάθε θέση πρέπει να καταλαμβάνει ο ικανότερος και όχι ο κοντινότερος. Στο χώρο της κεντροδεξιάς υπάρχουν πραγματικά πολύ άξιοι άνθρωποι. Κατά την άποψη μου οι πιο ικανοί σε αυτό το χώρο βρίσκονται. Είναι όμως παραπεταμένοι και ευνοούνται οι κολλητοί, οι κουμπάροι και οι κομματάρχες. Εάν δεν αλλάξει αυτό τώρα, πότε θα αλλάξει; 

Δ.Ν.