Κάλεσμα για μάζωξη στο αεροδρόμιο

          Απευθύνουμε κάλεσμα μέσω διαδικτύου σε όλο τον Ελληνικό λαό, για μάζωξη αυτό το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο. Έρχονται τα αεροπλάνα από Ουάσιγκτον, Μόσχα και Πεκίνο γεμάτα δολλάρια, ρούβλια και γουάν. Οι ακριβείς ώρες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Με το που θα μάθουμε θα σας ενημερώσουμε. Να είμαστε όλοι εκεί να τα υποδεχτούμε! Θα γίνει και το πρώτο μοίρασμα στο αεροδρόμιο σε όσους παρευρεθούν.
         
Μακάρι να γίνει τελικά! Αυτή ήταν η ελπίδα που απετέλεσε το βασικό σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. Ήλπιζαν ότι αφού αναλάβουν τη κυβέρνηση θα κατορθώσουν να πείσουν Αμερική, Ρωσία και Κίνα να ρίξουν χρήμα.
          Καλές είναι οι δηλώσεις στήριξης από Αμερική και Ρωσία. Τα λόγια είναι εύκολα. Για να έχουν αξία πρέπει να συνοδεύονται και απο πράξεις. SHOW US THE MONEY! Δυστυχώς δεν ξέρω Ρώσικα και Κινέζικα για να το επαναλάβω σε αυτές τις γλώσσες.
          Εάν όμως δεν γίνει δεν υπάρχει ελπίδα. Απο την ΕΕ έρχεται μεγάλη σφαλιάρα. Τώρα μας ρίχνουν κάτι ψιλές και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για την μεγάλη. Και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπως και οι προηγούμενοι θα βάλουν την ουρά στα σκέλια και θα γυρίσουν πίσω άπρακτοι. Μετά θα προσπαθήσουν με επικοινωνιακή διαχείριση και με ροκάνισμα χρόνου να κρατηθούν όσες περισσότερες εβδομάδες, μέρες και ώρες μπορέσουν στην εξουσία. 

Κ.Λ.