Επικοινωνιακή μαφία

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν κάποιο σχέδιο στην διαπραγμάτευση του χρέους η στην οικονομική πολιτική. Στη διαπραγμάτευση του χρέους θα  προσπαθήσουν να μπλοφάρουν και ότι τους βγει. Στην οικονομική και γενικότερη πολιτική θα κάνουν κάποιες μικροαλλαγές για να τις εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά και να διαφοροποιηθούν. Επί της ουσίας δεν θα υπάρξουν μεγάλες διαφορές.
Τα βασικό σχέδιο είναι στην επικοινωνιακή διαχείριση συνεχίζοντας την παράδοση της προηγούμενης κυβέρνησης. Έχουν γίνει αλλαγές στο σενάριο και το σκηνοθέτη. Η επίσκεψη στη Καισαριανή, το στυλ Βαρουφάκη, η συνέντευξη με τον Ντάισενμπλουμ και πλείστα όσα άλλα είναι επικοινωνιακά κόλπα που σκοπό έχουν να κερδίσουν τη κοινή γνώμη. Όπως αποδεικνύεται οι Έλληνες είναι πραγματικά τελείως ηλίθιος λαός.
Έχουν ξετρελαθεί με τον Βαρουφάκη και δεν δίνουν καμιά σημασία στις κωλοτούμπες που ήδη άρχισαν. Δεν συζητάμε πλέον για κούρεμα και τα 2/3 του Μνημονίου είναι σωστά. Ακόμη και οι κωλοτούμπες γίνονται με εκπληκτικό τρόπο επικoινωνιακά. Δεν τις κάνει ο Τσίπρας αλλά ο Βαρουφάκης που δεν είχε δώσει καμιά υπόσχεση. Επιπλέον βγαίνει ο Λαπαβίτσας και ακυρώνει τον Βαρουφάκη ούτως ώστε να γίνεται θολό το τοπίο.
          Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε καλή επικοινωνία. Η επικοινωνιακή δεινότητα είναι σεβαστή και θεμιτή. Από ένα σημείο και μετά γίνεται αλητεία όταν χρησιμοποιείται για να εξαπατήσει τους πολίτες. Είχαμε κατηγορήσει την προηγούμενη κυβέρνηση για επικοινωνιακή αλητεία. Εντύπωση μου είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση θα αποδειχθεί επικοινωνιακή μαφία.

Τ.Χ.