Κάθε δευτερόλεπτο μετράει

      
          Ο Μπαρουφάκης νομίζει ότι με γαλιφιές και κακές τεχνικές πωλήσεων θα κερδίσει την διαπραγμάτευση στην Ευρώπη. Πήγε ο αμπλαούμπλας στις Βρυξέλλες χωρίς γραπτό σχέδιο και τους έλεγε γενικόλογα και αοριστίες. Εκεί δεν είναι ψηφοφόροι που τους λέτε ότι σας κατεβαίνει στη γκλάβα και πιάνει. Συμφώνησαν με τον Σόϊμπλε για κοινό ανακοινωθέν και ο Σόϊμπλε έφυγε. Μετά τα γύρισε ο Μπαρουφάκης. Να δούμε πως θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη φορά. Θα του την έχει φυλαγμένη ο Γερμαναράς.         
          Η άλλη, η υπεύθυνη για την ανεργία, μοστράρισε το γυαλί και βγήκε στο κανάλι για να μας πει ότι η ανεργία θα αντιμετωπισθεί με επενδύσεις. Τα ίδια που έλεγε και ο Σαμαράς δηλαδή. Μια αριστερή στη βάση της κυβέρνηση έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να προσελκύσει επενδύσεις. Μήπως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επικοινωνούν με εξωγήινους; Μόνο από εκεί μπορούν να έρθουν επενδύσεις.
         
Στην ουσία ακολουθούν την ίδια τακτική με τον Σαμαρά δηλαδή επικοινωνιακή διαχείριση και ροκάνισμα χρόνου. Το ξέρουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες όπως το ήξερε και ο Σαμαράς. Προσπαθούν όπως και ο Σαμαράς αυτές τις μέρες να τις κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες. Μας ζητάνε και από πάνω να πληρώνουμε φόρους για να έχουν αυτοί λεφτά.

          Όλοι αυτοί οι παλιάνθρωποι* πληρώνονται πλουσιοπάροχα από τον Ελληνικό λαό και είναι όλοι ταχτοπηδημένοι. Έχουν ταχτοπηδήσει και όλους τους δικούς τους, φίλους, συγγενείς, νταβατζήδες, τρεχαλατζήδες. Εμείς δεν έχουμε να βγάλουμε το μήνα. Συζητάνε, διαπραγματεύονται και η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη. Θα τους επιτρέψουμε να μας ροκανίζουν το χρόνο μας; Μας έφαγαν πέντε χρόνια από τη ζωή μας με την ανικανότητα και την απατεωνιά τους. Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Κάθε δευτερόλεπτο μετράει

* απευθύνεται στους ιδιοτελείς

Ο.Π.