Γροθιά στο σύστημα

Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός
Γιός του του Παύλου Τσίπρα. Ήταν συγγενής του Στυλιανού Παττακού και υπήρξε συνιδρυτής της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ». Μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν όλα τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου.

Γιάννης Βαρουφάκης, Υπουργός Οικονομικών
Γιός του προέδρου της Χαλυβουργικής, σύζυγος κόρης μεγαλοβιομηχάνων της Πειραϊκής Πατραϊκής, Διδάκτορας σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Μαθητής του μεγαλουπουργού του ΠΑΣΟΚ και στενού φίλου του Ανδρέα Παπανδρέου Γιάννη Μώραλη. Πήρε συστατική επιστολή από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Γιάννης Ρουμπάτης, Διοικητής ΕΥΠ  
Διδάκτορας σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, ανταποκριτής της εφημερίδας "Το Βήμα" στην Ουάσινγκτον. Ειδικός σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 για θέματα Διεθνών ΜΜΕ. Τον Μάρτιο του 1987 τοποθετήθηκε στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ. Από το 1994 ως το 1999, διετέλεσε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας
Στενός φίλος του Σημίτη. Γιός του Άγγελου Τσουκαλά που διετέλεσε Υπουργός Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης Παπαδόπουλου.

Νίκος Κοτζιάς, Υπουργός Εξωτερικών
Στενός Σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου επι σειρά πολλών ετών.  

Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών
Εγγονός του Θρασύβουλου Τσακαλώτου. Ήταν Γενικός διευθυντής του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης στη Κυβέρνηση Γεωργίου Τσολάκογλου. Διοικητής του Α΄ Σώματος Στρατού, που έκανε μεγάλες εκκαθαρίσεις στη Πελλοπόνησο. Διοικητής του Β΄ Σώματος Στρατού που οδήγησε στην νίκη του εθνικού Στρατού κατά του Δημοκρατικού Στρατού. Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού το 1951. 
Πρέσβης της Ελλάδας στο Βελιγράδι επί κυβερνήσεων Καραμανλή.  Έγινε υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου. Έκανε γραπτή δήλωση στήριξης του ΠΑΣΟΚ στις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές του 1985 λέγοντας ότι αισθάνεται τον Ανδρέα σαν αδελφό του.

Δεν δίνω απόρρητες πληροφορίες αλλά στοιχεία από το Ιντερνετ. Δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και πολλοί άλλοι. Μπουμπούκια ένας, ένας! Αντί να τουϊτάρετε χαζομάρες και να κάνετε like, ψάξτε τους.

Ζώα, βόδια, γαϊδούρια Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους!
Μια κλίκα είναι που κυβερνάει διαχρονικά την Ελλάδα. 

Α.Χ.
Πραγματικός αντισυστημικός